Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 474533 alkalommal)

Nem elérhető worm

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #855 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 17:40:46 »
Sajnos új rend van a királyi postánál! Bármi ami alá kell írni, ahhoz már személyit és kér a postás!
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #856 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 17:42:05 »
előzmény: rendeltem Connaught-tól cuccot,de már 2 hete nem érkezett meg,így írtam Mr P D Mayhewnak aki válaszában biztosított arról hogy rendelésem után 1 nappal már fel is adta amit kértem.
A postás nem hozta ki, cetlit se hagyott.
Ma bementem a postára ,és kértem nézzék meg, érkezett-e csomagom ,mivel biztosan tudom ,hogy külföldön feladták.
A hölgy fél percen belül megjelent a csomaggal,én marha meg annyira megörültem,hogy nem is kérdezősködtem.
Alá se kellett írnom semmit,és elhozhattam személyivel.

Félek le akarták nyúlni és a TOBS-ommal akart borotválkozni a postás...  :censored:
"tracking number"?
Csak a borítékot kaptam benne a Tobs.

Ha a postás nem talál otthon, hagy (elvileg) értesítőt. Azt személyivel és aláírással tudod átvenni.
Ha otthon talál, csak aláírás kell.
Kaptál tracking numbert?

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #857 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 18:10:27 »
Mákod volt! :-)

TOBS jóóóó. Egyik kedvencem.  :borz2:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #858 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 19:54:15 »
A Connaught Shaving-től a small packets (Airmail) nagyon lassan jött meg nekem is.
Három hét. Már lemondtam róla. Biztosan nem ezzel kérem legközelebb.

Csak átadja a levélpostás kézbesítő. Nem kell aláírni semmit sem, mert nem "nyom követéses".

Sokszor rendeltem már én is tőlük, a legtöbb, amit vártam a csomagra, 1 hét volt!!!

Az első rendelésem kedden 17.51kor adtam le, pénteken kora délután már kevertem a habot a szappannal.  ;)

Ez az én tapasztalatom... ;)
Sheffield-England

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #859 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 20:01:58 »
Az első rendelésem nekem is 4-5 nap volt!
Azért is kezdtem aggódni ma, mert rendelés óta már 17 nap telt el.
...de mint kiderült csak a Magyar postánál porosodott...
Grrr...
Az e-mailemre pedig hogy feladta a csomagot vagy sem, Connaught Shavingtól 1 óra alatt már jött is a válasz.
Le a kalappal.
A Magyar Posta meg ... hol egy kalapáccsal verő smile?

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #860 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 20:05:09 »
Grrr...
Az e-mailemre pedig hogy feladta a csomagot vagy sem, Connaught Shavingtól 1 óra alatt már jött is a válasz.
Le a kalappal.

Bennfentestől hallom, hogy vannak szarkák, akik nem bírják ki, hogy ne nézzenek bele csomagokba...erre én nem tudok mit mondani sajnos... :tasli:

Rendkívül nyugtalanító, finoman szólva.  :fenek:

Nem tudom, hová lehet elkeverni a levelet, csomagot, elvileg szépen kiépített rendszerben dolgoznak.
Sheffield-England

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #861 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 20:07:58 »
Grrr...
Le a kalappal.

Személyes tapasztalatom az, hogy a külföldi partnerek mindig magas színvonalon teljesítenek. Ha valamivel probléma van, akkor sem bunkóznak, hanem igyekeznek korrekt módon eljárni. Nekem eddig ilyen tapasztalataim voltak. Az összes problémám, kellemetlenségem az itthoni "ügyintézés" miatt volt. Sajnos ez van, van még hová fejlődni...
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #862 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 20:30:09 »
Sziasztok!

Kérdésem lenne.
Ha rendeltek "Connaught Shaving" oldalról small packets (Airmail) szállítással,akkor a postán alá kell írni átvételkor?
Vagy személyivel átvehető?
Hogy emlékeztek?

Ha postán veszed át értesítővel, kell szig és lakcímkártya.
Én otthon vettem át (családi ház), a csomagos postás a kezembe nyomta a küldeményt.

Nekem - emlékezetem szerint - egyébként 4-5 nap alatt érkezett meg a vásárlást követően.
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #863 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 20:48:12 »
Személyes tapasztalatom az, hogy a külföldi partnerek mindig magas színvonalon teljesítenek. Ha valamivel probléma van, akkor sem bunkóznak, hanem igyekeznek korrekt módon eljárni. Nekem eddig ilyen tapasztalataim voltak...
Nos igen...külföldi ügyfélkezelés ...

Az az érdekes ,hogy az első levelemben Connaught-hoz nem türelmetlenkedtem,nem fenyegetőztem hogy hol a csomagom.
Csak azt kérdeztem,hogy feladta-e a csomagomat,vagy lát-e valami hibát esetleg a rendelésemben.
Mivel vissza írt hogy ő feladta,elindultam a postára rákérdezni ugyan merre lehet.
Mint kiderült ott pihent.Kihozták a polcról,átvettem,haza siettem,és megírtam Mr P D Mayhewnak, hogy végül meglett a csomag,csak a postán töketlenkedtek.
15 percre rá jött az új üzenet tőle,miszerint már fel is adta az új csomagot. :jajne:

A vevő mindenek előtt.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #864 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 21:03:41 »

15 percre rá jött az új üzenet tőle,miszerint már fel is adta az új csomagot. :jajne:

A vevő mindenek előtt.

nekem is kész lett volna egy másik bolt pótolni egy jó drága csomagomat. teljesen megbíztak bennem, mondták, ha 5 nap múlva (előtte már kb. 20 nap eltelt) sem érkezik meg, küldenek egy újabb csomagot.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #865 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 21:11:50 »
Remélem az illetékesek olvassák a bejegyzéseket...a hozzáállásbeli fejlődés, igen, az kellene.
 :jajne:
Sheffield-England

Nem elérhető Tanto

• Törzstag
  • Tanto
« Válasz #866 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 23:29:52 »
Na  kiváncsi leszek, most  rendeltem nem túl nagy  csomagot .... remélem elég  kicsinek  nézik,  hogy  ne  érje meg  lenyúlni ....

Tanto
Tanto

Minden út felett ott a csillag, csak meg kell látni.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #867 Dátum: 2013. Szeptember 20. - 23:36:20 »
Személyes tapasztalatom az, hogy a külföldi partnerek mindig magas színvonalon teljesítenek. Ha valamivel probléma van, akkor sem bunkóznak, hanem igyekeznek korrekt módon eljárni. Nekem eddig ilyen tapasztalataim voltak...
Nos igen...külföldi ügyfélkezelés ...

Az az érdekes ,hogy az első levelemben Connaught-hoz nem türelmetlenkedtem,nem fenyegetőztem hogy hol a csomagom.
Csak azt kérdeztem,hogy feladta-e a csomagomat,vagy lát-e valami hibát esetleg a rendelésemben.
Mivel vissza írt hogy ő feladta,elindultam a postára rákérdezni ugyan merre lehet.
Mint kiderült ott pihent.Kihozták a polcról,átvettem,haza siettem,és megírtam Mr P D Mayhewnak, hogy végül meglett a csomag,csak a postán töketlenkedtek.

A vevő mindenek előtt.
Mit rendeltél, ha nem vagyok indiszkrét?
Mert ha úgy adódik, átveszem (megveszem) tőled, és akkor nem kell visszapostázni, csak újra elutalni a pénzt...
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #868 Dátum: 2013. Szeptember 21. - 08:24:22 »

Mit rendeltél, ha nem vagyok indiszkrét?
Mert ha úgy adódik, átveszem (megveszem) tőled, és akkor nem kell visszapostázni, csak újra elutalni a pénzt...

Ez már egy régebbi történet. Mostanában szerencsés voltam, vagy javult a Királyi Posta teljesítménye.  ;D

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #869 Dátum: 2013. Szeptember 21. - 09:04:38 »
A Connaught Saving - azt hiszem megállapíthatjuk -, hogy kiváló hely.
Kár - ahogy látom -, hogy pl. AS-t nem postáz.
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici