Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 474814 alkalommal)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #975 Dátum: 2014. Február 15. - 20:03:04 »
Néhány Sandalwood termék akciós a C&E-nél:
http://www.crabtree-evelyn.hu/termekcsaladok/sandalwood
(szerintem)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #976 Dátum: 2014. Február 17. - 16:00:45 »
Ahogy nagyjából egy éve, folyamatosan  ;)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #977 Dátum: 2014. Február 17. - 17:32:47 »
Ahogy nagyjából egy éve, folyamatosan  ;)
Óóó akkor még azt se tudtam mi az a DE. :)

Amúgy ennyire rossz náluk a Sandalwood? Nem ismerem...
(szerintem)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #978 Dátum: 2014. Február 17. - 17:37:00 »
Nem rossz, csak drágán mérték... Mi (normálisan borotválkozók) pedig kevesen vagyunk, beszerezzük máshonnan a cuccokat. Majd szépen megvesszük tőlük is a szantált, ha elfogyott az aktuális készletünk... Csak évek kérdése. ;D
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #979 Dátum: 2014. Február 17. - 17:37:51 »
Szerintem minden illatuk nagyon finom, így a szantál is. A szappanjuk nekem a nagy kedvenc.
Egyébként szerintem az az illat áll a legtávolabb az általános közízléstől (már ha van ilyen), így gondolom nem fogy.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #980 Dátum: 2014. Február 17. - 17:52:33 »
Debrecenben, a délibáb üzletház emeletén a Goods marketben 99 forint a cucc, illata olyan mittoménmilyen citrusos.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #981 Dátum: 2014. Február 17. - 17:59:09 »

Szerintem minden illatuk nagyon finom, így a szantál is. A szappanjuk nekem a nagy kedvenc.
Egyébként szerintem az az illat áll a legtávolabb az általános közízléstől (már ha van ilyen), így gondolom nem fogy.

Anno beszelgettem az egyik eladoval , emlitette, hogy a hazai piacon a nomad a kedvenc. A nyugat europai piacon meg a sienna. En vagyok a kakukktojas, mert nekem a szantal jon be a legjobban. :-)
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #982 Dátum: 2014. Február 17. - 18:36:52 »

Anno beszelgettem az egyik eladoval , emlitette, hogy a hazai piacon a nomad a kedvenc. A nyugat europai piacon meg a sienna. En vagyok a kakukktojas, mert nekem a szantal jon be a legjobban. :-)
Dehogy:) Én is szantál fan vagyok. Utána a west indian lime jön.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #983 Dátum: 2014. Február 17. - 18:40:07 »
 :+1:  a szantálnak
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #984 Dátum: 2014. Február 17. - 20:21:38 »
Meg a Nomadnak és a Siennanak. Mind nagyon bejön nekem.
A szántálhoz annyit, hogy sok szantálfás hanképzőből ez maradt meg nálam.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #985 Dátum: 2014. Február 17. - 20:33:05 »
A Gifts&Care szerzett egy újabb pirospontot. A legutóbbi rendelésem után jött egy email, hogy felhívják a figyelmemet, hogy nem használtam ki az állandó discount-ot (kb. 2-3 alkalommal rendeltem innen, de ezek szerint jogosult vagyok a 10%-os discountra). Ezt még megfejelték annyival, hogy kb. 2 nap után már ott figyelt a számlámon a visszatérítés, teljesen automatikusan, kérés nélkül stb. stb. Szóval tetszik az ilyen hozzáállás, jó lenne, ha majd egyszer nálunk is ez lenne az általános működési elv.  :thumbup:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #986 Dátum: 2014. Február 17. - 21:17:35 »
 :thumbup: És le is írták, hogy hogyan tudod kihasználni, hogy legközelebb ne hibázz? ;)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #987 Dátum: 2014. Február 17. - 21:52:51 »

:thumbup: És le is írták, hogy hogyan tudod kihasználni, hogy legközelebb ne hibázz? ;)

Persze :-)

Nem elérhető eireann

• Törzstag
« Válasz #988 Dátum: 2014. Február 24. - 19:12:15 »
Ma azt hittem, a guta megüt, a shaving.ie-ről rendeltem Harris aftert és krémet, ma jött meg. Ezek a szerény képességűek egy milliméterre passzoló dobozba szuszakolták bele, naná, hogy az úton rommá lett nyomva. Az afternek csak a doboza ment szét, de a krém kupakja rommá tört. :fejfal: Még jó, hogy még nem akartam felbontani... Most csavartam rá egy figarós kupakot, azért kevésbé kár. De arrrrfggggjhjjjjjj

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #989 Dátum: 2014. Február 24. - 19:22:31 »
Ma azt hittem, a guta megüt, a shaving.ie-ről rendeltem Harris aftert és krémet, ma jött meg. Ezek a szerény képességűek egy milliméterre passzoló dobozba szuszakolták bele, naná, hogy az úton rommá lett nyomva. Az afternek csak a doboza ment szét, de a krém kupakja rommá tört. :fejfal: Még jó, hogy még nem akartam felbontani... Most csavartam rá egy figarós kupakot, azért kevésbé kár. De arrrrfggggjhjjjjjj

Mindíg is mondtam: világraszóló márkákat gyártunk.

Részvétem!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici