Közösség > Gyűjtés, gyűjtemények, galériák
Sanyi cuccai
fonthunter (†2014):
Ide jönnek jenessanyi kedvencei...
jenessanyi:
Köszi fonti! :)
Gondoltam felteszek 1-2 új szerzeményről képet :) A képeken látható állapotban jutottam hozzájuk, kivétel a Henckels, mert abból már kiszedtem egy kisebb kitörést. A kicsi Dovo 9/16-os, a nagy Dovo 11/16, a Henckels 6/8. Henckels Teszveszről jött, elsőre nem is tudtam milyen márka, kép alapján vettem meg, mert szépnek tűnt. 1600 píz nem volt sok érte ;D A két Dovo az vaterás szerzemény.
Mindkét Dovo a Fritz-Bracht korból származik, az okosok szerint akkor készültek a legjobb Dovo-k a gyár történetében. A Diamond Steel maratásos darabról mondták hogy az egyik legjobb darab amit Dovoból lehet találni, úgyhogy nagyon boldog voltam amikor kézhez kaptam őket :)
Íme a képek:
Salmo:
A Henckels-t mondjuk egy kicsit irigylem. :crazy: Gratula hozzá ! :borz1:
Salmo
thaly3:
--- Idézetet írta: Salmo - 2010. Július 20. - 23:49:10 ---
A Henckels-t mondjuk egy kicsit irigylem. :crazy:
--- Idézet vége ---
Én inkább Sanyit irigylem... ;) Itt tenném hozzá, hogy ma megkaptam a tegnap du. leütött Gillette-et. Köszi, lóvé ment.
jenessanyi:
--- Idézetet írta: thaly3 - 2010. Július 21. - 13:28:35 ---
--- Idézetet írta: Salmo - 2010. Július 20. - 23:49:10 ---
A Henckels-t mondjuk egy kicsit irigylem. :crazy:
--- Idézet vége ---
Én inkább Sanyit irigylem... ;) Itt tenném hozzá, hogy ma megkaptam a tegnap du. leütött Gillette-et. Köszi, lóvé ment.
--- Idézet vége ---
Örülök neki hogy megérkezett, remélem tetszik! Próbáltam olyan képeket feltenni róla hogy látszódjon rendesen az állapota.
Navigáció
[#] Következő oldal
Teljes verzió megtekintése