Minden, ami hagyományos borotválkozás > Biztonsági (DE) borotva

Egyéb márkák

<< < (3/423) > >>

Nestor:
Aszt hiszem inkább ide illik,ha nem majd az illetékesek átmozgatják. :)
http://www.vatera.hu/80_s_regi_kanadai_schick_borotva_pengek_158197466.html

Erről tudna valaki bővebb infót adni?
Hagyományos zsilettpengével működik?

longball:
Üdv!

Szerintem fél borotvapengével működik. Viszont most vásároltam ettől az eladótól, és ha érdekel privátban meg tudom adni az elérhetőségét. Telefonon könnyebb tisztázni a dolgot, meg esetleg meg is tudsz vele olcsóbban állapodni... Amúgy a Shick az egyik legjobb pengét gyártotta a '70-es években (már ami itthon akkor elérhető volt...)

Üdv: longball

Nestor:

--- Idézetet írta: longball - 2009. December 06. - 21:36:13 ---Üdv!

Szerintem fél borotvapengével működik. Viszont most vásároltam ettől az eladótól, és ha érdekel privátban meg tudom adni az elérhetőségét. Telefonon könnyebb tisztázni a dolgot, meg esetleg meg is tudsz vele olcsóbban állapodni... Amúgy a Shick az egyik legjobb pengét gyártotta a '70-es években (már ami itthon akkor elérhető volt...)

Üdv: longball

--- Idézet vége ---

Megköszönném,ha el tudnád küldeni.Kíváncsi vagyok mi lehet ez.

gas:
Nestor Schick Injector-t néztél?Majd ha megvetted,írd meg mik a tapasztalataid kíváncsi vok.Én is nézegettem ezeket az E-bay-on.

Penge:
Az Injektor a mai rendszerkészülékek elődje volt, szerintem a mai half blade-k nem lesznek túl jók bele, mivel úgy tudom az eredeti kicsit vastagabb volt és ez a tulajdonsága volt az egyik amivel akkoriban innovációval szolgálhattak a DE-vel szemben. ( nem gyűrte meg annyira a bőrt) Amúgy ennyi pénzért meg kell venni! 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése