Jajj, ne már... Erről már korábban is esett szó a fórumon
"SHIJIAZHUANG YAQI
BRUSH PRODUCT CO., LTD."
Már a cégnévből is kiderül, hogy a profiljuk a kozmetikai- és borotvapamacsok gyártása. A neten fellelhető bemutatkozó szövegekben sem esik szó sehol a borotvagyártásról, bár néhol forgalmazásról azért igen. A gyári promófotókon is csupán a pamacsok és sminkecsetek felett görnyedő kiskínaiakat látni, egy kép sincs fémmunkásokról, vagy ilyesmiről. Alighanem a borotvákat más gyártja és ők csupán megveszik és logóztatják. Ezt az is alátámasztja, hogy az aliexpresses eladókon kívül a pl. a Razorock is forgalmazza ugyanezt a fejet saját márkaként, RazoRock SLOC néven. Szóval az a helyzet, hogy a 3 dolcsis ugyanaz, mint a 8 eurós, vagy a RazoRockos, nyéllel együtt 17 dolcsis. Ha esetleg Grészcsen mást mondana, akkor is ez van...
Egyébként én vettem a Yaqitól tavaly márciusban és aztán vettem a 3 dolcsisból is decemberben, így saját tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban. Mondhatni egyformák, sőt a 3 dolcsis jobb minőség, bár lehet hogy azóta a Yaqi-s verzió is a javított öntőformában készül és nem csálék már a fedlapon a szélső fogak. A 3 dolcsist tovább ajándékoztam és teljesen elégedett vele a tulaj...