Kedves Betyárka!
Gondolom, nem a többiek iránti szándékos tiszteletlenségedet akartad jelezni azzal, hogy "nincs kedved" megtanulni a paypalt, de hozzászólásodnak mégis van ilyen jelentése. Aligha árulok el titkot azzal, hogy senki sem szeret igazán heteket várni egy termék vásárlásakor. Inkább mindannyian arra vágyunk, hogy lemehessünk a sarki szaküzletbe, és ott egy búgó hangú, látványosan dekoltált eladókisasszony kérdés nélkül adja nekünk automatikusan féláron a jobbnál jobb holmikat.
Sajnos a világ nem ilyen, legalábbis ott, ahol én lakom - sok mindent kell külföldről, online beszerezni. Nekem sem szívügyem, hogy magas postaköltségeket fizethessek, heteket várhassak, devizaárfolyamokra figyeljek, aggódjak, hogy elveszik-e a postán az áru. Mégis megteszem.
Biztos vagyok benne, hogy Jenes Sanyi fog tudni segíteni neked, te meg jól fogsz járni, ha tőle vásárolsz. Okos gondolat először itt körbekérdezni, hátha valaki épp el akar adni valamit, amit meg akarsz venni. Viszont a PayPal általános használata iránti lustaság nem feltétlenül vet rád jó fényt. Jómagam, ha úgy vélekednék erről, ahogyan te, inkább nem emlegetném fel lépten-nyomon. Egy Keres-jellegű érdeklődés tökéletesen érthető anélkül is, hogy közben a nehézkesebb beszerzési módok iránti ellenszenvedre felhívnád a figyelmet. És főleg ilyen "nincs hozzá kedvem..."-típusú fordulatokkal.
Remélem, kiérezhető, hogy nem az itthoni vásárlással kötözködöm, hanem a jelenséggel, és azzal együtt a stílussal.
Legyen sok örömed a megvett holmikban,
d