Szerző Téma: Módszerek, technika  (Megtekintve 207455 alkalommal)

Nem elérhető nork

• Törzstag
Re:Módszerek, technika
« Válasz #150 Dátum: 2013. Január 12. - 07:16:53 »
Asszem azért kipróbálom majd.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #151 Dátum: 2013. Január 12. - 09:16:05 »
Ha jól értem rendes, hagyományos szappant használsz?
Már próbáltam én is az asszony bio szappanyjait de eddig egyik se csinált rendes habot. Most van egy tán valami tündérkert szappanyka azt már kiszúrtam magamnak mert olyan habot csinál mikor fürdök, hogy csaK lesek. Lehet majd pamaccsal megdolgozom egyszer. ::)
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #152 Dátum: 2013. Január 12. - 09:32:01 »
A szappanos arcmosás csak előkészület. A lényeg, hogy kétszer is lemosom és másodszorra pamaccsal kenem fel a szappant. Sokkal alaposabb így, mint simán kézzel. Tán a pamacsos masszázs is számít valamit, ki tudja...

Igen, sima szappannal. A legolcsóbbakat vesszük, mi ezekkel szeretünk kezet mosni. A jelenlegi valami szlovák csuda a teszkóból.

Borotválkozni ritkábban borotválkozom szappannal, de azt mondjuk melegen muszáj a jobb habképzés miatt (ha jól tapasztalom),  ezért olyankor nem is megyek két körnél többet, max hármat. Nekem melegen valahogy jobban gyalulja a bőrömet a penge, jobban szárad, egyebek.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #153 Dátum: 2013. Január 12. - 15:10:09 »
Mégeccer, utoljára: a hagyományos szappan csak előkészület, az arc megtisztítása. Pont.
"A borotvahab funkcioja nem a bortisztitas." Tudjuk, lásd az előző mondatot!
A borotvapamacsom nem hűl ki 5 perc alatt. Eleve nem 50 fokos, de a budizás után valóban kap egy kis vizet és megpacsálom kicsit. 

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #154 Dátum: 2013. Január 12. - 15:22:15 »
Ja, a zimankós hónapokban a 6 négyzetméteres fürdőszobánkban legkevesebb 28 fok van :-)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Re:Módszerek, technika
« Válasz #155 Dátum: 2013. Január 12. - 16:40:37 »
Ja, a zimankós hónapokban a 6 négyzetméteres fürdőszobánkban legkevesebb 28 fok van :-)

Az igen. Szauna...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #156 Dátum: 2013. Január 12. - 21:01:01 »
Hát nekem teljesen jó és nem hideg.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #157 Dátum: 2013. Január 12. - 21:09:20 »
tothzoltan

Tényleg szauna, pedig csak egy 140 centis törölközőszárító és egy gázbojler van ott.

fehege

Amen. Ja, a szappanyozós részt benéztem akkor, bocs!

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #158 Dátum: 2013. Január 12. - 21:27:04 »
Egyébként ha már melegről van szó, más is tapasztal olyat, hogy némelyik krémet annál nehezebb lemosni az eszközökről, minél melegebb vízzel próbálja az ember?

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #159 Dátum: 2013. Január 12. - 21:41:51 »
Én is a szappanokra szavazok  ;)
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #160 Dátum: 2013. Január 13. - 08:21:39 »
Én pucolásra tartok egy  700 forintos pamacsot, ami ezen kívül másra nem is jó, egy hulladék. A csap alatt 10 másodperc alatt átfutok vele a borotván, azt szevasz! Jobb lenne, ha ezt se kellene, de ez még belefér. Az Annemarie Börlind krém ilyen szempontból elég jó. Egyébként a krémmel, vagy szappannal való borotválkozás eldöntésénél ezt is figyelembe szoktam venni. Ha kezd feltűnni az eszközön a fehér fátyol, akkor a következő két alkalom szappannal borotválkozós lesz :-) Nagyobb márkát még nem próbáltam, mert így is annyi cuccom van, hogy két évre elég legalább, bár sikeresen fertőzzük egymást az unokaöcsémmel. Én őt a borotvás mániámmal, ő engem influenzával.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Módszerek, technika
« Válasz #161 Dátum: 2013. Január 13. - 08:30:17 »
Használt fogkefe. Fognak már nem jó, de borotvahoz megteszi.

Fürdőszoba: klasszikus lakótelepi (panel), fűtés nélkül 23 fok, az asszony valószínűleg meghalna, ha lenne fűtés. Anno ujpesti életemben volt fűtés a fürdőben (kád előtt az acelcső), asszony csak nyitott ajtónál tudott fürdeni, mert félt, hogy elajul.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #162 Dátum: 2013. Január 13. - 08:52:27 »
Igen, de félek, hogy az egy kicsit durva és hamarabb leszedném a bevonatot a borotvámról, mint kellene. Van egy műanyagfejű Wilkinsonom, amit mostanában mindenfelé kapni lehet és én szeretem is. Kár, hogy csak műanyag. Azt használom "zsírosabb" krémeknél és azt fogkefézem. Én komálom a Balea sensitive-jét is, mert tényleg szenzitív és úgy vettem észre, hogy a pamacsnak is bejön. Mintha lágyítaná, vagy mi. Lehetséges ez?

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #163 Dátum: 2013. Január 13. - 10:33:45 »
Én is fogkefével megyek rá meg egy kis folyékony kézmosó szappannyal osztjovan. :crazy:
Nem kell azt a bevonatot félteni, régen rossz ha egy kis fogkefe megenné a zománcot. :fetreng:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #164 Dátum: 2013. Január 13. - 12:40:40 »
Azért erre vigyázok. Lefényképeztem a kis motyómat, majd felrakom, de egyelőre nem fexenek össze a blútuccaim. Hirtelen ezt a linket találtam, ilyenem van. Használt, de kb. ugyanilyen állapotban kaptam:

http://www.ioffer.com/buy/1966-gillette-aristocrat-adjustable-razor-mint-un-used-508628318-signsport-fo6k1awp

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici