Szerintem ne keverjuk az alapossagot meg az agresszivitast.
Amiota SE-zek, ugyanaz az eredmeny tovabb marad meg. TSE, GEM G-bar, egyik se agressziv, megis alaposak. A boromet is kevesbe bantjak, boldogulnak a nagyobb borostaval is, es a BBS-t is valahogy alaposabban intezik. Nekem.
Jo az R41, felepiteseban egyedi, de az R41 hype-ot en kicsit meguntam. A New Improved sokkal izgibb lett nekem mostanaban, az SE-ket meg nincs az a DE, amire elcserelnem. A nagy hype miatt azt hiszi az ember hogy a DE borotvalkozas csucsa az, ha R41-gyel nyomod. Ha az ember belemerul igazan, akkor aztan rajon, hogy ez nem "kinek nagyobb a p@cse" jatek. Sot, ha vadallat kell, vegyel Yuma-t, szerintem sokkal durvabb, mint az R41 '11, mert nincs sulya, ami segitsen.
En az R41et azert tartottam erdekesnek eleinte, mert kevesbe hajlitja a penget. Mostanaban latom, hogy ezt mar reg ellotte a Gillette a New kulonbozo altipusaival.
En Norkkal ertek egyet, mindent meg lehehet tanulni hasznalni. A DE penge hibaja, hogy vekony es hajlik, mi den gepben elojohet. Szerintem.
Regen Toz irt hasonlot, hogy nem gyur barmi aron BBS-re. Szerintem itt a nagy igazsag, meg kell tanulni hasznalni a keszuleket, es ha mar ismered, es tudod is hasznalni, akkor gyurhatsz a BBS-re. Addig viszont inkabb a serules mentessegre erdemes gyurni, meg a DFS-re, ha meg gyorsan no, gyakorolhatsz reggel is, este is.
Szerintem.