Sziasztok!
Tegnap mint írtam, megjött a cinkeszappan, marhafaggyús teszt csomagja.
Kibontás után, még az utcán a posta előtt, érezhető, elég intenzív, de nem tolakodó illatán a rozmaring, talán kicsit, émelygősen erőltette rám az illatát, s tudatosította a jelenlétét. De használatkor, nedvesen ezt nem érezhető, az illata kisimul. - én a Figaró arcvizet érzem hozzá legpasszosabbnak most.
Állaga, a krémes szappanok közelében van, hasonlít a Barbus tégelyes kiszereléséhez. Ennek érdemében nálam plusz pontot ért el.
Használat:
HJM Borz pamaccsal, hamar, jó krémes habot ad. ami valóban tartós, teszi a dolgát. Használat közben úgy éreztem, hazaértem!
Bár nem sok szappant -szerintem- vettem a pamacsra, a két körre elegendő hab állt rendelkezésemre.
De érzésemre ez egy fitnesz szappan, vagyis mivel egy vágott darab tulajdonosává váltam, ezért vágási éleken látható erős torzulás, gyorsabb fogyásra figyelmeztet.
Mindezek ellenére, vagy mellett, a Cinke marhafaggyús szappan, telitalálat, -mondom egy használat után- s bátran ajánlható mindenkinek, akár borotválkozásban kezdőknek is, hiszen a habja véleményem szerint, nem túlérzékeny a pamacsban rávitt víz mennyiségére!
Így tovább Erika! Köszönjük!