Ezért írtam hogy akármelyik is hiányzik, az bajhoz vezet. Nyílván mry-nél nem a gyakorlat hiányzott, nem is a biztos kéz, mivel ő sok tapasztalattal rendelkezik már ezen a téren, hanem az volt a baj hogy tiszta ideg volt, és a kés se volt éles. Én nálam a rutin hiányzik, én amikor lassan haladok akkor is megvágom még néha magam, mert hajlamos vagyok megfeledkezni arról hogy ez nem DE, itt eltűnik a fülem fél másodperc alatt, ha rossz mozdulatot teszek
Na meg persze az élem se tökéletes még, de gyakorlat teszi a mestert, na meg egy jó kő
ui: A túllihegés alatt azt értettem hogy vidak itt már fityegő bőrcafatokról beszélt, mintha valami középkori csatabárddal próbálkozna az ember borotválkozni
Annyira azért nem vészes a dolog, és szerintem nehéz komolyabban megvágni magad. Bizonyos szabályokat be kell tartani, és akkor ha meg is vágod magad, megúszod pici sérülésekkel. Az első pár hétben úgy néztem ki mint egy kalóz, annyi csík volt az arcomon, lehet többször vágtam meg magam 1 hónap alatt késsel mint itt egyesek összesen, amilyen türelmetlen vagyok