Üdvözletem!
Mint bemutatkozáshoz már írtam, teljesen kezdő vagyok, a "kezdő pack-om" már úton van, de addig is beszámolnék arról, hogy a "modern" borotvaszettel (mac3turbo, sima sensitive hab) mit is lehet kezdeni egy kis utánajárással. Régi pengések nyugodtan mosolyoghatnak a következő sorokon
IdőzítésHeti egyszer borotválkozom, mert akkor már elég hosszú a szőr, hogy ne annyira karistoljon össze a borotva. Most muszájból 3 nap után kellett... Eddig szigorúan
fürdés előtt borotválkoztam, mert ugye milyen jó is lesz, hogy nem kell arcot mosni külön, majd a zuhany megoldja. Lustaság, fél egészség.
Ez ma megváltozott, fürdés után, meleg vizes arcmosás, utána lássunk is neki.
HabMivel elég érzékeny a bőröm, a Sensitive habból is a
"tegyünk rá jó sokat" elvet követtem, mert úgy jobb - gondoltam.
Most ez is megfordult. Finom, vékony réteg, az eddig használt mennyiség kb 1/3-a.
TechnikaA sokhabos arcon simán szál irányának növésével megegyező irányban, majd
miután már lejött az összes hab - egy kicsit oldalról, egy kicsit alulról. (A patronos borotván egy ilyen csúszást segítő réteg miatt ez csak picit volt fájdalmas) Jahogy van technika is? Próbáljuk ki. 3 körös borotválkozás, mindegyik előtt új hab réteg.
EredményAztakrva
Nem ég mindenhol a bőröm, nincs annyira kipattogott állapotban a nyakam... Ez valami eszméletlen
Alig várom, hogy megérkezzen a pack, és azzal is próbát tehessek. Beszámoló lesz arról is.
Maradtam Tisztelettel: