Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2292555 alkalommal)

Herr

• Vendég
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #13755 Dátum: 2014. December 03. - 11:23:57 »
Jól emlékszel. De én nem molyolok ilyenekkel ,örülök,hogy feltöltöm oszt ennyi.:) Úgy is leginkább a borotvakéssel ismerkedőknek jó ezt megnézni,aki tudja rendesen használni annak haszontalan.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #13756 Dátum: 2014. December 03. - 11:47:29 »
Herr herr, mitől ilyen hullámos a nyél? V a kép csal?
Vagy sokat ,vagy keveset ivott kollega:) Az nem hullámos:)
Ha mégis akkor ez az újhullámos beretvanyél. :crazy:
akkor a kép csalt.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #13757 Dátum: 2014. December 03. - 11:52:19 »

Herr

• Vendég
« Válasz #13758 Dátum: 2014. December 03. - 11:54:17 »
Ez milyen kés? Wüsthof?  :2thumbup:

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #13759 Dátum: 2014. December 03. - 11:56:21 »

Igen , ugyanaz ami a te kollekciodban is van.

Herr

• Vendég
« Válasz #13760 Dátum: 2014. December 03. - 12:03:13 »

De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága   :crazy:),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #13761 Dátum: 2014. December 03. - 12:12:51 »
ultra
Milyen a Plisson szinti? Piszkálja a csőrömet a L'occitane-os, csak nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet ilyet venni. Szélsőséges véleményeket olvasni a szinti pamacsokról. Sokan nagyon elégedettek, míg mások panaszkodnak. Főleg a vízháztartásuk tér el a szőrből készült társaikhoz képest, ami ugye elég fontos tényező egy pamacsnál. Én is azt veszem észre, hogy a vízmennyiség jelentősen befolyásolja a habképzést.
Szóval, elgondolkodtató. Bár szerintem pontos választ csak akkor kapok a kétségeimre, ha megveszem  :crazy:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #13762 Dátum: 2014. December 03. - 12:20:23 »
Ez esetben foglalom!  :handshake:

De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága   :crazy:),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Herr

• Vendég
« Válasz #13763 Dátum: 2014. December 03. - 12:24:13 »

:fetreng: :borz2: Mondj egy számot  :fejtor: :sör: :crazy:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #13764 Dátum: 2014. December 03. - 12:25:20 »

:fetreng: :borz2: Mondj egy számot  :fejtor: :sör: :crazy:

42 - mint tudjuk, ez az élet értelme  :futyul:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #13765 Dátum: 2014. December 03. - 12:28:06 »
42 a válasz. Az élet, a világmindenség, meg minden. Csak a kérdést nem ismerjük...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #13766 Dátum: 2014. December 03. - 12:48:20 »
Royal Shaving szappan
Bluebeard's Revenge Doubloon arcon
Astra superior
Apollo slant
Ralph Lauren blue balm
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #13767 Dátum: 2014. December 03. - 12:57:42 »

Ez 5/8-as , rozsdat tenyleg nem latott.

Herr

• Vendég
« Válasz #13768 Dátum: 2014. December 03. - 13:05:45 »

Ez 5/8-as , rozsdat tenyleg nem latott.

Ja ,hogy ez kistesó:) Mind1 akkor is csodás darab. Flasi azt mondta,hogy  Wüsthof  borotvák nagyon ritkák,pláne amiben az a beütő hogy ED Wüsthof.Állítólag ez az ős mester jele volt,és nagyon régóta nem is gyártanak már.
Na most ha oltári marhaságot mondtam,,akkor sorry  csak idéztem:)

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #13769 Dátum: 2014. December 03. - 13:07:04 »
ultra
Milyen a Plisson szinti? Piszkálja a csőrömet a L'occitane-os, csak nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet ilyet venni. Szélsőséges véleményeket olvasni a szinti pamacsokról. Sokan nagyon elégedettek, míg mások panaszkodnak. Főleg a vízháztartásuk tér el a szőrből készült társaikhoz képest, ami ugye elég fontos tényező egy pamacsnál. Én is azt veszem észre, hogy a vízmennyiség jelentősen befolyásolja a habképzést.
Szóval, elgondolkodtató. Bár szerintem pontos választ csak akkor kapok a kétségeimre, ha megveszem  :crazy:
Utolso mondatod tokeletesen helytallo. Ugye a L'Occitane-os is ugyanaz a koteg mint barmelyik mas Plisson szinti es ha valamivel nincs gondja ennek a pamacsnak az pont a habkepzes. Ott 10/10 , szerintem akarmelyik borzzal versenyben van. Puhabb vegut ennel nem talalsz , mivel nem letezik. Tollpihe effektus viszont gerince az 0, azaz NULLA. Mindezek fuggvenyeben szerintem totalisan megeri az arat, ha lenne egy kis gerinc akkor  ez lenne az etalon. Sokaknak igy is az....

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici