Idézetet írta: ultra - 2014. December 03. - 12:57:42Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 12:03:13Idézetet írta: ultra - 2014. December 03. - 11:56:21Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 11:54:17Ez milyen kés? Wüsthof? Igen , ugyanaz ami a te kollekciodban is van.De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.Ez 5/8-as , rozsdat tenyleg nem latott.Ja ,hogy ez kistesó:) Mind1 akkor is csodás darab. Flasi azt mondta,hogy Wüsthof borotvák nagyon ritkák,pláne amiben az a beütő hogy ED Wüsthof.Állítólag ez az ős mester jele volt,és nagyon régóta nem is gyártanak már.Na most ha oltári marhaságot mondtam,,akkor sorry csak idéztem:)
Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 12:03:13Idézetet írta: ultra - 2014. December 03. - 11:56:21Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 11:54:17Ez milyen kés? Wüsthof? Igen , ugyanaz ami a te kollekciodban is van.De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.Ez 5/8-as , rozsdat tenyleg nem latott.
Idézetet írta: ultra - 2014. December 03. - 11:56:21Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 11:54:17Ez milyen kés? Wüsthof? Igen , ugyanaz ami a te kollekciodban is van.De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.
Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 11:54:17Ez milyen kés? Wüsthof? Igen , ugyanaz ami a te kollekciodban is van.
Ez milyen kés? Wüsthof?
Idézetet írta: SicTransit - 2014. December 03. - 12:20:23Ez esetben foglalom! Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 12:03:13De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás. Mondj egy számot
Ez esetben foglalom! Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 12:03:13De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.
De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás.
2.000-ért vetted jól emlékeszem? Megadok érte akár 4.000-ret is. Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 12:24:13Idézetet írta: SicTransit - 2014. December 03. - 12:20:23Ez esetben foglalom! Idézetet írta: Herr - 2014. December 03. - 12:03:13De ez szebb ahogy nézem azaz ezt nem ette meg a rozsda annó. Már az enyém is szép de ugye nincs a pengén már a díszítés:) Jó kés szép kés,de istenemre csak azért tartom meg mert állítólag ritka (+ drága ),viszont akkora batár 7/8 os ,hogy nekem nem kényelmes vele a beretválkozás. Mondj egy számot
Istencsászár!Nem eladó?))Mondjuk ebay on van fent max 5-10 darab az is japánból. Ezek a japók minden ritkaságot begyűjtöttek:)
- Penhaligon borz -
Mukodesre nagyon jo pamacs. Ket dolgot sajnalok csak, egyreszt lehetne nagyobb (nagyon pici), valamint egy silvertip koteg jobban illet volna ebbe a szep nyelbe.
Idézetet írta: Qka - 2014. December 03. - 23:42:17Mukodesre nagyon jo pamacs. Ket dolgot sajnalok csak, egyreszt lehetne nagyobb (nagyon pici), valamint egy silvertip koteg jobban illet volna ebbe a szep nyelbe. Mert ez milyen tip?