Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2292680 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #14145 Dátum: 2015. Január 04. - 16:03:27 »
Brushless krémnek szerintem az egyikkel legtuttibb a Body Shop Maca root cucca. Mintát mindig adnak a lányok ingyen. Csak kérni kell.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #14146 Dátum: 2015. Január 04. - 16:04:29 »
Kedves Fórumozók,

Penge éltárs tanácsait igyekeztem követni, így estem túl életem 2. DE borotválkozásán.

Pre: forró vizes puhítás
B.krém: nem habzó Figaró
Pamacs: -
DE: Lord L111
Penge: egyszer használt Lord SC
AS: Nivea ASB.

Eredmény 10-es skálán (talán szigorú vagyok magamhoz: 6,5/10.

Viszont nem szereztem vágást! Pontvérzések természetesen voltak. De talán jobban ment, mint az első. Viszont megfogadtam, nem habzó Figarót soha többé! Nem tetszett az illata, majdnem a felét! elhasználtam 2 kör alatt, és (bár még csak egyszer csináltam) hiányzott a pamacsolás :)

Mindenesetre elindultam az úton.
Ha jól emlékszem sokan elmondták neked hogy pamacs nélkül nem lesz olyan jó, és lőn. SZVSZ magadat szívatod, ami persze nyilván elsősorban a te dolgod, csak nem tudom mi értelme van; nagyon kis településen kell lakni ahhoz hogy ne tudj egy félóra alatt beszerezni egy elfogadható pamacsot (DM, Rossmann). Elindultál az úton, csak rögtön behúztad a kéziféket, na.

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14147 Dátum: 2015. Január 04. - 16:15:57 »
Kedves Fórumozók,

Penge éltárs tanácsait igyekeztem követni, így estem túl életem 2. DE borotválkozásán.

Pre: forró vizes puhítás
B.krém: nem habzó Figaró
Pamacs: -
DE: Lord L111
Penge: egyszer használt Lord SC
AS: Nivea ASB.

Eredmény 10-es skálán (talán szigorú vagyok magamhoz: 6,5/10.

Viszont nem szereztem vágást! Pontvérzések természetesen voltak. De talán jobban ment, mint az első. Viszont megfogadtam, nem habzó Figarót soha többé! Nem tetszett az illata, majdnem a felét! elhasználtam 2 kör alatt, és (bár még csak egyszer csináltam) hiányzott a pamacsolás :)

Mindenesetre elindultam az úton.
Ha jól emlékszem sokan elmondták neked hogy pamacs nélkül nem lesz olyan jó, és lőn. SZVSZ magadat szívatod, ami persze nyilván elsősorban a te dolgod, csak nem tudom mi értelme van; nagyon kis településen kell lakni ahhoz hogy ne tudj egy félóra alatt beszerezni egy elfogadható pamacsot (DM, Rossmann). Elindultál az úton, csak rögtön behúztad a kéziféket, na.

Halkan megjegyezném, van pamacsom.
Egy HJM a müllerből. Csak még az első action előtt beszereztem egy habzó, és egy nem habzó krémet, kipróbálni mindkét módszert, ennyi az egész. Az első borotválkozás bár talán kevésbé volt eredményes, élvezetesebb volt a pamacsolás miatt, a másodiknál kipróbáltam a nem habzó krémet, mert így szerzek tapasztalatot, szereztem is, mert ezentúl ragaszkodom a pamacsomhoz :)
Az okos emberek hülyéskednek, a hülye emberek okoskodnak...

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #14148 Dátum: 2015. Január 04. - 17:00:44 »
Azért fél tubus nemhabzó?

Kétszer 1cmmel meg lehet beretválkozni.

- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14149 Dátum: 2015. Január 04. - 17:45:18 »
Hát ez nekem is fura volt    :fejtor:
Előtte a habzóból alig kellett kinyomni és elég volt... Érdekes volt ennek a nem habzónak az állaga is, kicsit mintha "darabos" lett volna. Lehet, hogy valami baja volt? Egy One Euro Marketben vettem 300-ért. Mindenesetre egy életre ekment tőle a kedvem. Maradok a habzó krém + pamacsnál, meg majd szappant is próbálok.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #14150 Dátum: 2015. Január 04. - 17:50:00 »
Előtte a habzóból alig kellett kinyomni és elég volt... Érdekes volt ennek a nem habzónak az állaga is, kicsit mintha "darabos" lett volna. Lehet, hogy valami baja volt? Egy One Euro Marketben vettem 300-ért. Mindenesetre egy életre ekment tőle a kedvem. Maradok a habzó krém + pamacsnál, meg majd szappant is próbálok.

Szappanból kezdésnek ajánlom a Wilkinson rúdszappanját és Erika Cinke szappanját. Mindkettő remekül működik, de a Cinke hazai! :)
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #14151 Dátum: 2015. Január 04. - 18:00:54 »

Kezdetekben ne nagyon variald a dolgot, hasznald ugyanazon cuccokat. A nem habzot gyorsan felejtsd el, a pamacs meg a sava-borsa az egesznek ,kihagyhatatlan. En tovabbra is ajanlom a Wilkinson rudat, azzal gyorsan megtanulhatod milyen is a minosegi hab es miutan elhasznaltad minden mast viszonyithatsz hozza. Hajra!

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14152 Dátum: 2015. Január 04. - 18:15:15 »
Marcselló, ultra,

Köszönöm a jótanácsokat  :thanks:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #14153 Dátum: 2015. Január 04. - 19:49:51 »
:borotva: :borotva: :borotva:

William Clay n Sons 6/8 - WD silvertip 30mm - Trumper Sandal Pre / Post - Scottish Fine Soap

Jó kis borotva ez, lehet el sem kéne adnom.:) Kicsit recseg, serceg, de nulla irritáció. Az egy évi monitorozás után magától az ölembe hulló áztató köcsög meg külön öröm. Hófehér ultraprémium porcelain. Kényelmesen belefér még a nagyobb pamacs is.:boldog: :boldog:

[/size]
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #14154 Dátum: 2015. Január 04. - 20:57:08 »

Brushless krémnek szerintem az egyikkel legtuttibb a Body Shop Maca root cucca. Mintát mindig adnak a lányok ingyen. Csak kérni kell.

Nalam ha brushless, akkor Lush Dirty a nyero.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #14155 Dátum: 2015. Január 04. - 20:58:16 »
BS viszont mindig van ingyen
;-)
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #14156 Dátum: 2015. Január 04. - 21:20:24 »
Nálam ha brushless, akkor NancyBoy. És abban az a zseniális, hogy pamaccsal is parádés!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #14157 Dátum: 2015. Január 04. - 21:29:53 »
Nálam ha brushless, akkor NancyBoy. És abban az a zseniális, hogy pamaccsal is parádés!

:fejtor:

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #14158 Dátum: 2015. Január 04. - 21:30:35 »
 :+1:

HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #14159 Dátum: 2015. Január 04. - 21:37:20 »
Ilyen alapon bármelyik krémre rá lehet írni, hogy brushless. Működnek pamacs nélkül is.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici