Kedves Fórumozók,
Penge éltárs tanácsait igyekeztem követni, így estem túl életem 2. DE borotválkozásán.
Pre: forró vizes puhítás
B.krém: nem habzó Figaró
Pamacs: -
DE: Lord L111
Penge: egyszer használt Lord SC
AS: Nivea ASB.
Eredmény 10-es skálán (talán szigorú vagyok magamhoz: 6,5/10.
Viszont nem szereztem vágást! Pontvérzések természetesen voltak. De talán jobban ment, mint az első. Viszont megfogadtam, nem habzó Figarót soha többé! Nem tetszett az illata, majdnem a felét! elhasználtam 2 kör alatt, és (bár még csak egyszer csináltam) hiányzott a pamacsolás
Mindenesetre elindultam az úton.
Ha jól emlékszem sokan elmondták neked hogy pamacs nélkül nem lesz olyan jó, és lőn. SZVSZ magadat szívatod, ami persze nyilván elsősorban a te dolgod, csak nem tudom mi értelme van; nagyon kis településen kell lakni ahhoz hogy ne tudj egy félóra alatt beszerezni egy elfogadható pamacsot (DM, Rossmann). Elindultál az úton, csak rögtön behúztad a kéziféket, na.
Halkan megjegyezném, van pamacsom.
Egy HJM a müllerből. Csak még az első action előtt beszereztem egy habzó, és egy nem habzó krémet, kipróbálni mindkét módszert, ennyi az egész. Az első borotválkozás bár talán kevésbé volt eredményes, élvezetesebb volt a pamacsolás miatt, a másodiknál kipróbáltam a nem habzó krémet, mert így szerzek tapasztalatot, szereztem is, mert ezentúl ragaszkodom a pamacsomhoz