Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2311929 alkalommal)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #14745 Dátum: 2015. Február 25. - 05:44:08 »
:borotva: Francia kapcsolat   :borotva:

TI Le Dandy 5/8 - Muhle STF XL - Trumper Violet shaving cream - L'occitan EdT

Jó kés, jó él, jókedv. :hurra: :2thumbup:
Es persze szuper kep...
Köszönöm. :hat:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14746 Dátum: 2015. Február 25. - 06:29:13 »
:borotva: Francia kapcsolat   :borotva:

TI Le Dandy 5/8 - Muhle STF XL - Trumper Violet shaving cream - L'occitan EdT

Jó kés, jó él, jókedv. :hurra: :2thumbup:
Es persze szuper kep...

:+1:
Az okos emberek hülyéskednek, a hülye emberek okoskodnak...

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14747 Dátum: 2015. Február 25. - 06:36:09 »
Kora reggel:

Tus
Amigo krém (elfogyott úgyhogy lehet mást venni, próbálni :D)
Weishi
Astra Platinum @2
HJM Black fibre tálban
Nivea ASB

Sajnos úgy alakult, hogy kb.félidőben 2,5 éves kisfiam felébredt, és nem akart visszaaludni (anyja már nem volt itthon, reggeles) úgyhogy bejött és folyton magyarázott, szóval fél szemem a gyereken fél szemem a pofámon  :crazy:
Ennek ellenére BBS lett, de kevesebb irritációt szereztem volna be, ha egyedül vagyok  :fetreng:

Mindenkinek szép napot! :)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #14748 Dátum: 2015. Február 25. - 07:05:22 »
Amikor a gyerek jön, hogy majd ő borotválja meg aput! Na az a csokigyártös, vissza nem utasítható ajánlat! :)

Pröbáld ki a Barbont, a Figaró krémet a Caolától, s próbáld ku, egy ceni Barbon, egy centi Figaró kombót!

Krémekből ez a keverék nekem a világbajnok.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14749 Dátum: 2015. Február 25. - 07:57:26 »
pmol Barátom, ráéreztél, pont Barbont akartam venni (mert szégyen vagy nem, még nem próbáltam) meg egy szappant is, mert borotvaszappannal sincs még tapasztalatom. :)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #14750 Dátum: 2015. Február 25. - 08:06:00 »
Ha elsőre jó szappant akarsz, rendelj Benke Erikától, azokat a szappanokat tapasztalataim alapján ajánlani tudom.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #14751 Dátum: 2015. Február 25. - 08:16:23 »
Kis ON is:

Ma reggel:

-Barbus
-1001kefe/Barbon pamacs
-FatipGrande
-ZöldAstra @1
-KuniAS

Tegnap kézbe kaptam Kornél Fatip Grane-ját. Szép de valóban extrém élszögű készülékről beszélünk!
A penge a síkhoz képest max 3°-ot hajlik negatívba, míg az alaplap fésűi kb 15°-al hajolnak el a penge síkjától.
Ez által, a közel egyenes penge sík s a fésűk között kialakul, egy 1.95mm GAP, ami a 2011-es R41-esnél is 0.5mm-rel nagyobb!

Agresszív, harapós borotva, ami valóban egy rossz mozdulatot már megtorol.

Élmény vele a borotválkozás, s szégyen szemre, a timsót tartó faládikámról le kellett törölnöm, a több éves port.  :fejtor:

De betöröm ezt a szilaj csikót még a héten!  :fejfal: Aztán lesz ami lesz!  :kv2:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #14752 Dátum: 2015. Február 25. - 08:25:05 »
Érdekes, számomra sosem volt agresszor. Igaz, Feri legutóbbi ilyen irányú kérdéseire válaszolva kiderült, hogy én sosem használom egy hetesnél rövidebb borostán, ott pedig csak az előnyei érvényesülnek.

Lehet ki kellene próbálnom gyorsan a 2011-es Krokodilt mielőtt elcserélem?  ???

Tegnap kézbe kaptam Kornél Fatip Grane-ját. Szép de valóban extrém élszögű készülékről beszélünk!
A penge a síkhoz képest max 3°-ot hajlik negatívba, míg az alaplap fésűi kb 15°-al hajolnak el a penge síkjától.
Ez által, a közel egyenes penge sík s a fésűk között kialakul, egy 1.95mm GAP, ami a 2011-es R41-esnél is 0.5mm-rel nagyobb!

Élmény vele a borotválkozás, s szégyen szemre, a timsót tartó faládikámról le kellett törölnöm, a több éves port.  :fejtor:

De betöröm ezt a szilaj csikót még a héten!  :fejfal: Aztán lesz ami lesz!  :kv2:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #14753 Dátum: 2015. Február 25. - 08:27:37 »
Érdekes, számomra sosem volt agresszor. Igaz, Feri legutóbbi ilyen irányú kérdéseire válaszolva kiderült, hogy én sosem használom egy hetesnél rövidebb borostán, ott pedig csak az előnyei érvényesülnek.

Lehet ki kellene próbálnom gyorsan a 2011-es Krokodilt mielőtt elcserélem?  ???

Nézd meg a két készülék GAP ját, nallam ezek mikrométerrel mért adatok.

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #14754 Dátum: 2015. Február 25. - 08:43:05 »
Ha elsőre jó szappant akarsz, rendelj Benke Erikától, azokat a szappanokat tapasztalataim alapján ajánlani tudom.

Ki fogom próbálni köszi a tippet!

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #14755 Dátum: 2015. Február 25. - 09:32:29 »

Nemrég én is kaptam néhany szappanmintát, tegnap kipróbáltam az egyiket (No2 citrus-menta). Jól habzó, kellemes illatú, jó állagú szappan, de a borotválkozás után határozott kontúrú piros terület jelezte, hogy hol volt borotvahab az arcomon. Érdekes módon nem égett ez a rész, és reggelre el is múlt, de szerintem nekem ennyi volt ez a márka.
Tapasztaltatok hasonló jelenséget?

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #14756 Dátum: 2015. Február 25. - 09:33:47 »
ma reggeli:
Longball-féle pre
Barbon
Hans Baier
L6+kék Astra @ x, még kényelmes
Old Spice Champion

Az én 2 év 8 hónapos  kislányom is tiszteletét tette a fürdőszobában, mivel 95%-ban este borotválkozom ezért nagyon ritkán látja, így mindig újra érdekes minden, ma pl:
-Apucika, mit csinálsz az arcoddal? Nem szeretem, amikor így grimaszolsz...
aftershave után: hú, de finom illatod van. Anyuci, gyere, szagold meg, hogy milyen finom illat van

zabálom meg :)

Herr

• Vendég
« Válasz #14757 Dátum: 2015. Február 25. - 09:34:24 »

Nemrég én is kaptam néhany szappanmintát, tegnap kipróbáltam az egyiket (No2 citrus-menta). Jól habzó, kellemes illatú, jó állagú szappan, de a borotválkozás után határozott kontúrú piros terület jelezte, hogy hol volt borotvahab az arcomon. Érdekes módon nem égett ez a rész, és reggelre el is múlt, de szerintem nekem ennyi volt ez a márka.

Némi cserzett arcbőrt kéne növeszteni ami ellenáll a viszontagságoknak:) Kicsit kényeske a bőröd. :fetreng: :crazy:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #14758 Dátum: 2015. Február 25. - 09:35:07 »

Tapasztaltatok hasonló jelenséget?

Határozottan nem!

Ha bármi efféle lenne, akkor nem hogy nem ajánlanám, hanem egyáltalán nem is tartanám meg a polcomon őket!

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #14759 Dátum: 2015. Február 25. - 09:40:12 »
Én nem fogom, az biztos. Lehet, hogy kipróbalom a másik kettőt is, mert az is előfordulhat, hogy én vagyok érzékeny valamelyik illatanyagra, bár még egyetlen más krémnél sem tapasztaltam hasonlót. A számomra legéthetetleneb az, hogy mindez ellenére nem égett a bőröm, csak a színe volt más.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici