A mai:Van Der Hagen malac pamacsFehér Proraso szappanHENCKELS késIntesa AS
Üdv az Uraknak!A mait elkapkodtam...A kellékek :Palmolive krém tálkában habosítva hjm borz pamaccsal,szokásos három kör Futurral,benne Gillette pengével ami a harmadik bevetését teljesítette.Nyaki irritáció,valamint egy kisebb vágás.Utána Wilkinson classic as majd Nivea asb.Remélem legközelebb jobb lesz.
Idézetet írta: Dávid - 2015. Március 03. - 19:42:18Üdv az Uraknak!A mait elkapkodtam...A kellékek :Palmolive krém tálkában habosítva hjm borz pamaccsal,szokásos három kör Futurral,benne Gillette pengével ami a harmadik bevetését teljesítette.Nyaki irritáció,valamint egy kisebb vágás.Utána Wilkinson classic as majd Nivea asb.Remélem legközelebb jobb lesz.Tipikus Futur jelenség Komolyra fordítva: Futurral én szinte csak ilyet tudtam csinálni
Nálam L6-ban ez,meg a Bic jött be legjobban.Sokszor úgy vagyok a Futurral,hogy jobb 3-on mint alacsonyabb fokozaton.Nagy vágyam volt ez a borotva,de mostanában nem nagyon megy vele.
Futurba Feather. Ez axioma. Olyasmi, mint a "vastag köteg a jó" .
Az axioma non Plus ultrája:Kéz a kézben,Kéz a másban,Más a kézben,Más a másban!S legyen egy kis ON is:Ma reggel, a kakasokkal egyszerre:-r41 ( 2011 )-Diplomat @3-hjm borzika-Erika féle kátrányos szappan-KuniASSoha rosszabbat!