Helyzetjelentes: Ferjem el virul, es varja a kovetkezo borotvalast. Orult a meglepetesnek.
Hiba: 1 eppen beleszaldt vagas a szajcsucsokben feluleti( nem lattam a girbe bort) es a nyaknal ahol szinten mindenfele no a szor egy finom hamszedes(de kegyesen hazudta h o is szokta azt a teruletet meggyepalni villanyborotvaval)
-Dovo alap
-clarins nettoyant exfollant es visage arclemosok masszazzsal, shave ease oil utana forro torolkozo. Habozas-forro turcsi(gyerekaltatas)- habozas
-hjm alap borz es balatoni bounty beach (eddig sima ugy volt)
-muhle kistegely a habhoz es a pamacskamcso
Borotvalas, sima teruleteken pillanatok alatt max 3 huzas, ferjem batoritott mehet a tobbi. Ossze vissza no az arcan a szor es h mente legyen........ ....... ......... ..........
Dóra de lassan aprabkent, szoget es fogast valtva a kesen oke volt es jott az all.... En is lealltam.... Magatokon pillanatok alatt. De en rajta, ott huztam szort. Mashol epp h erezte es abbahagytam.
-clarins aftershave es egyszeri timsorud hasznalat(nem folyt patakokban a ver, de inkabb)
-clarins aftershave
Nagyon puha lett a bore. Az also ajak alatt maradt par szal azt korrigalta maganak.
Vegeredmeny: megdicsert/ babapopsi a bore/ ment gyerekkel a boltba:)