Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2302019 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #1545 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 05:48:18 »
Proraso Pre
Col. Conk Amber
Tubby2
Futur+Feather (ki tudja hanyadszor hasznalom a penget, nem kepes elkopni  :borz2:)
D.R. Harris Sandalwood AS

A minap FBP jovoltabol kaptam egy darabka Col.Conk Ambert es egy "kortyot" a D.R. Harris szantalos AS-bol. A tesztet mar reggelre idozitettem. Col. Conkot meg tegnap este beleolvasztottam egy Öppen from Ikea talkaba (195 HUF, ennyiert ingyen van). A szappan teszi a dolgat, kivalo hab semmi extra illat - az en hiresen rossz szaglasom azt mondatna velem, hogy illatmentes, de ez nem igaz, de en nem sokat ereztem belole). A T2-F-F triorol nem zengek tovabbi odakat, ugy jo mind a harom, ahogy van. D.R.H., jujj ez nagyon jo. Nem egy nyari, penteki,nyari szabi elotti utolso munkanapi illat, sokkal inkabb egy huvos oszi/teli egy meetingekkel teletuzdelt hetfore kepzelem el. Az illat nem frissit, sokkal inkabb osszekovacsol (aceloz, megedz) a nehez nap hajnalan.

Asszonyteszt: "Miveeeel borotvalkoztal?!"... a hangjabol nem a lelkesedes, sokkal inkabb a dobbenet sugarzott
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

FBP

• Vendég
« Válasz #1546 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 07:11:22 »

Asszonyteszt: "Miveeeel borotvalkoztal?!"... a hangjabol nem a lelkesedes, sokkal inkabb a dobbenet sugarzott

Mintha egy szantálerdő borult volna föléje  ;D Nagyon üt az a cucc...túlságosan is!
Col.Conk: az a tapasztatom, hogy a mikrós olvasztások nem kedveznek a benne lévő illatanyagoknak...illetve elillantják azokat, mert újonnan megehetősen intenzív illata van.

Nem elérhető szume

• Tag
« Válasz #1547 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 09:03:31 »
Ma megtapasztaltam, hogyan lehet pontvérzést kreálni az arcomra. Kicsit élesebb szögben tartottam a kést, de csak a végén láttam az eredményt. Úgy látom, gyakorolnom kell még :)

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (SicTransit - 2011.08.11)
« Válasz #1548 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 11:29:12 »
'stét, a mai:

• Wilkinson Sensitive

Pont ma ugrok ki Müllerbe, jó ez a Wilkinson krém? Mert most e között meg a Barbon között vacilálok.

FBP

• Vendég
« Válasz #1549 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 11:31:27 »
'stét, a mai:

• Wilkinson Sensitive

Pont ma ugrok ki Müllerbe, jó ez a Wilkinson krém? Mert most e között meg a Barbon között vacilálok.
Ezt csak úgy fogod megtudni, ha mindkettőt megszerzed és kipróbálod...elvégre egyik sem olyan árszinten mozog, hogy a családi költségvetést megborítaná  ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1550 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 11:45:50 »
Ezt most nem mondod, összesen 600 Ft a két cumó. Vedd meg mindkettőt.  :borz2:

'stét, a mai:

• Wilkinson Sensitive

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #1551 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 14:26:19 »
Megoldódott a kérdés mert Barbonból kizárólag flakonos spray volt, nem is tudtam hogy létezik belőle ilyen. Majd legközelebb ha van tubusos veszek azt.

FBP

• Vendég
« Válasz #1552 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 14:32:09 »
Megoldódott a kérdés mert Barbonból kizárólag flakonos spray volt, nem is tudtam hogy létezik belőle ilyen. Majd legközelebb ha van tubusos veszek azt.
Jó a sziszegős is! Nagyapám egyszer kapott ilyet apámtól (hogy ne kelljen pamacsolnia az öregnek), a teszt "sikeres" volt, az öreg megnyomta a gombot és a cucc csak úgy ontotta magából a habot...hogy el sem állt. Az öreg köszönte szépen az ajándékot, és visszatért a pamacsoláshoz.

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #1553 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 15:58:03 »
Volt egy ilyen is:

• Arko Cool borotvakrém
  • LiJün & 1980 Two Band Jaffa borzpamacs
  • Edwin Jagger DE89 + piros Gillette (vietnam)
  • Arko Cool ASB

10/10

Minden kiváló volt!

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #1554 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 20:15:21 »
toz jóvoltából megérkezett a derby pengecsomag, kiegészítve egy-két érdekességgel, köztük egy feather pengével, nem bírtam ki hogy ne azzal próbálkozzak :D

A csapat:

• EJ DE89BA11
  • Feather penge
  • EJ Preshave
  • Wilkinson "ufo" szappan
  • HJM disznó pamacs
  • CL aftershave

Azt hiszem sikerült belőni az UFO-hoz szükséges vízmennyiséget mert egész tisztességes habot sikerült csinálnom, összesen 2x kellett szappant felvennem a pamacs segítségével, 3 kör alatt.
WTG, XTG, ATG, félelmetesen jó a penge, mondjuk érdekes volt hallani ahogy sercegett használat közben, eddig wilkinson pengét használtam, annál ezt nem tapasztaltam (vagy csak nem hallottam?). Az viszont mindenesetre feltűnt hogy mérföldekkel jobb lett a végeredmény az eddigieknél, pedig azokra sem volt panaszom. 0 vágás, még pontvérzés sem (pedig azok alapján amiket olvastam, kicsit tartottam a feathertől), semmi irritáció, cserébe tökéletesen sima arcbőr, komolyan mondom, ilyen jól még nem sikerült borotválkozásom.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1555 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 20:28:37 »
 :sör:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető sonkatekercs

• Tag
« Válasz #1556 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 21:18:45 »
Reggel nyomok egy négy köröst. Monnyuk, hogy a negyedik mi légyen, asztat nemtom. Tükörre tolom az orcám.

Aztán megnősülök.

Mondjuk ilyenkor, mikor a fejem már a Guillotine alatt van, nem sok mindent tehetek.

Maximum szólhatok, ha hangyát látok a kosárban...  :)

Szorítsatok!

Nem elérhető Brien

• Törzstag
« Válasz #1557 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 21:25:57 »
Reggel nyomok egy négy köröst. Monnyuk, hogy a negyedik mi légyen, asztat nemtom. Tükörre tolom az orcám.

Aztán megnősülök.

Mondjuk ilyenkor, mikor a fejem már a Guillotine alatt van, nem sok mindent tehetek.

Maximum szólhatok, ha hangyát látok a kosárban...  :)

Szorítsatok!

Mindent bele!
Mármint ne a kosárba!
Gratulálok!
Ne gondolkodj!
Ha gondolkodtál ne mond el!
Ha elmondtad ne írd le!
Ha leírtad ne írd alá!
Ha aláirtad.......Ne csodálkozz!!

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1558 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 21:33:54 »
Gratulálok!  :buek:

Nem elérhető szume

• Tag
« Válasz #1559 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 21:40:03 »
Szintén gratula!  :buek:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici