Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2300800 alkalommal)

Nem elérhető Black

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #15570 Dátum: 2015. Június 28. - 12:40:29 »
Mai:  :borotva2:

- Mühle Black Fibre
 - Mühle R 107 + Zöld Astra
 - Barbus szappan
 - Alpa 378 AS

Kitűnő összetevők, kitűnő eredmény és élmény.  :hat:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető Gab

• Törzstag
« Válasz #15571 Dátum: 2015. Június 28. - 15:32:54 »
Harmadik próba a késsel, van még hova fejlődni :-)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #15572 Dátum: 2015. Június 28. - 19:56:21 »
:borosta: Cobra strike back  :borosta:

Cobra Classic - Vulfix Nr. 41. - Trumper Violet shaving cream - Myrsol L AS

Annyira jó ez a borotva, kínomban felíratkoztam a Mongoose várólistára.:) Harmadszorra össze is haverkodtunk, a penge is bekopott, minden összeállt. :hurra: :hurra:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #15573 Dátum: 2015. Június 28. - 20:26:27 »
 :D De jó flaska!  :thumbup:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #15574 Dátum: 2015. Június 28. - 21:27:16 »
Ma reggeli:

- Rocket HD
- Friss Voskhod
- WD Silvertip
- zöld Proraso szappan
- zöld Proraso AS
- fehér Proraso ASB

Megbocsájtó borotvának tűnik, talán túlságosan is. R41 love, de azért ez sem volt rossz, lehet, hogy megtartom.  :crazy:
Ja, mellesleg BBS-re sikerült, nyaknál volt egy kis irritáció ami hamar eltűnt.  :2thumbup: :2thumbup: :2thumbup:
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #15575 Dátum: 2015. Június 28. - 22:12:16 »
:D De jó flaska!  :thumbup:
Az mérőlombik  :fenek:... és nincs jelreállítva a meniszkusz! :fenek:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #15576 Dátum: 2015. Június 28. - 22:27:17 »
Nekem flaska! Vagy csobolyó!  :D
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
    • Free relationships, no obligations
« Válasz #15577 Dátum: 2015. Június 29. - 10:00:31 »
Ma reggel!

-Kent szappan
- Omega pro sörte
- Mühle r89 
-Isana men penge 4.
-Old Spice as

A szappannak adtam még 1 esélyt,alaposan meglocsoltam vízzel,és így krémesen egész jó habot csinált az omega (igaz hogy dupla annyit használtam mint más szappanból)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #15578 Dátum: 2015. Június 29. - 11:32:49 »
Ma reggel!

-Kent szappan
- Omega pro sörte
- Mühle r89 
-Isana men penge 4.
-Old Spice as

A szappannak adtam még 1 esélyt,alaposan meglocsoltam vízzel,és így krémesen egész jó habot csinált az omega (igaz hogy dupla annyit használtam mint más szappanból)

Próbálkozz még vele.Ha ráérzel a működésére nagyon jól fog működni.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
    • Free relationships, no obligations
« Válasz #15579 Dátum: 2015. Június 29. - 13:47:30 »
Ma reggel!

-Kent szappan
- Omega pro sörte
- Mühle r89 
-Isana men penge 4.
-Old Spice as

Próbálkozz még vele.Ha ráérzel a működésére nagyon jól fog működni.

:2thumbup: :sör:

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #15580 Dátum: 2015. Június 29. - 19:44:28 »
Bluebeard's Revenge szappan
HJM borz
blue Personna
R41/11
víz
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #15581 Dátum: 2015. Június 30. - 22:06:43 »
Pár perce:

- Mühle R106
- Green Astra (5)
- Barbon krém
- HJM Black Fibre
- Barbon AS

Cool!  :2thumbup:
Az okos emberek hülyéskednek, a hülye emberek okoskodnak...

Nem elérhető shaman

• Törzstag
  • Talowship
« Válasz #15582 Dátum: 2015. Június 30. - 22:48:19 »
Szep estet Urak!

A mai szeansz resztvevoi:

Arko
 Omega 11137
 Parker 23C
 Feather (16)
 Myrsol Agua Limon

Az Arko meg mindig nagyon jol mukodik a mucitrom szagat meg tokeletesen eltunteit a Myrsol.
:2thumbup:

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #15583 Dátum: 2015. Július 01. - 16:24:05 »
Üdvözletem!

Mai:

-Gillette HD Rocket
- Voskhod (2)
- WD silvertip
- zöld Proraso szappan
- zöld Proraso AS
- fehér Proraso ASB

Azt hiszem maradok az R41-nél, de csak miután kipróbáltam a G2000-ret. ;) Mellesleg BBS lett, de az élmény olyan... "meh" volt. Pamacs egész jó, bár lehetne puhább is, cserébe viszont szuper habot/krémet kreál.

További szép napot!
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #15584 Dátum: 2015. Július 01. - 23:57:54 »
Üdvözletem!

A mai borotválkozás elég kalandos volt, úgyhogy előre is bocsánat a kisregényért, de ha most kiírom magamból a tapasztalataim, aggályaim, bizonytalanságaim, akkor a legközelebbiig lesz honnan összeszednem a megoldandó problémákat; segítséget természetesen szívesen fogadok :)

Első késes borotválkozásom, amikor végre volt rá idő, türelem és lehetőség kipróbálni rendesen.
A pre egy hosszú kádban ázás volt, törölközőzni nem akartam most ez előtt, azon kívül bármilyen készítményem nincs pre-re (nem néztem még utána őszintén szólva, hogy a kádas fürdésnél / törölközőzésnél van-e jobb, alaposabb, mivel DE-zésnél nagyrészt bevált eddig).
A kés egy William Clay n Sons, Sheffield 6/8-as volt, melyet előtte egy újonnan készített bőrön fentem meg. A fenést nem tudom jól végeztem-e (előtte okultam ajánlott videobloggerek youtubeos csatornája alapján), de az tény, hogy 50 kört mentem a késsel a bőrön. Amikor a "húzás" végére értem akkor vagy jobban rányomtam vagy nem tudom, de kicsit jobban sercegett a bőr, ez pl nem tudom jó-e nem jó.
Kés megfenve, az anno vásárolt Omega 10xxxx valamilyen röfi pamacs segítségével felhelyeztem magamra a Barbont kellemesen habosítva, aztán nekiálltam a borotválkozásnak.
Először úgy voltam vele, hogy WTG megyek csak át rajta, eleinte inkább szokjam a mozdulatot és a fogást. Fura volt, kicsit ugrált az elején a kés, de amint nem féltem egy hangyányit karakánabban bánni vele (nem rányomni vagy megőrülni), akkor jobban tudtam már vele bánni. Áll alatt kezet cseréltem, hogy bal kézzel is szokjam, és nem volt annyira macerás. Csak a nyakvonalam nyírtam most is, mint mindig.
Amint körbeértem pár helyen még átmentem rajta, aztán megtöröltem a kést és félreraktam legközelebbre, ATG nem akartam még nekimenni késsel.
Azt a jól megszokott Gilette K2-semmel (ami kezd vízkövesedni, megint egy dolog aminek utána kéne néznem, hogy mit kezdjek vele), benne még a viszonylag régebben vásárolt WilKÍNson pengével (pont most fogy el, cserélem valami szimpatikusabbra, mert nem vagyok annyira kibékülve vele) hajtottam végre.
Viszont ha már kísérletezés, első alkalmak, akkor gondoltam tesztelem azt is, hogy milyen az xtg, mivel sosem volt igényem még rá, és annyira nem is érdekelt.
Nagyon tetszik ez a bbs érzés, lehet, hogy erre cserélek is és három körös borotválkozásra váltok.
Végezetül a hajvonalam is megigazítottam (mondom, kísérletezés) egy yt videó alapján, mondván amúgy is zavar mindig, és miért ne szedjem le a K2-vel. Elég jól sikerült azt hiszem.

Utána pakolás, szintén Wilkinson AS (első körös vásárlásból, szintén most fogy el, szintén csere) és örömködés, hogy milyen csuda jó dolog ez a késes borotválkozás.
Már csak utána kell néznem rendes pengének k2-be, pre-knek, rendes AS-nek, fenésről olvasgatni, a bőr tárolásáról olvasgatni (a fürdőszobában hagyni vs valahova elrakni), a vízkövesedést eltüntetni valahogy és minden ami még felmerült bennem mint kérdés.

Első alkalom alapján nem, hogy nem gyűlölöm, de nagyon is tetszik a késes borotválkozás. Nem harap ez sem, csak szokni kell.
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici