Nem vagy vele egyedül, remek darab a kis qrva:)
Ma reggeli vegyes-felvágott:Jobb oldal:-r41 (2011)-red personna @4Bal oldal:-ronda vörös nyelű L111 ( csakhogy pandant legyen az r41 el )-lord sc @1Ami egységes:-zöld tégelyes proraso szappan-HJM borz ( kimosáskor kijött a köteg a nyélből! )-Denim Classic ASMint írtam használható az L111.
Mai terv: Cobra - Feather - Savile Row - Trumper
Érdekes megfigyelésem, hogy R41-es menet után gyorsabban lett vágásképes újra a dolog (mondjuk Feather van benne, ami nekem nem olyan szuper). Míg korábban a Tech után simán két napot bírtam, ma a tegnapi R41 után ismét nekiestem. Múlt héten először azt hittem, véletlen, de ma ismét látszott.
Idézetet írta: zenith - 2015. Szeptember 23. - 08:53:25Érdekes megfigyelésem, hogy R41-es menet után gyorsabban lett vágásképes újra a dolog (mondjuk Feather van benne, ami nekem nem olyan szuper). Míg korábban a Tech után simán két napot bírtam, ma a tegnapi R41 után ismét nekiestem. Múlt héten először azt hittem, véletlen, de ma ismét látszott. Fura!Én erős, gyorsan növő szőrzetű vagyok.nekem csak az r41 után nem vagyok délben borostásmind másiktól igen.
vagy egyél barátom több zsíros-kenyeret, túlságosan lefogytál