Mai élmény:
-törölközős pret le se írom ezentúl, majd csak akkor ha már veszek bármilyen pre-t és használom
-barbon krém (rég használtam már)
-omega borz (ez is állandó nálam ugye, de lehet újítok egy olcsó hjmet miért is ne alapon)
-Lord L111 (frissen bontott)
-benne egy Lord Super Chrome @1 (szintén frissen bontott, járt hozzá dobozban)
-barbon AS
Én kérem nem tudom, hogy kinek van igaza az L111 majdnem ugyanaz mint az r41 diskurzusban, de ha az agresszív borotva azt jelenti amit az L111 nyújt, akkor akarom, igen, még!
Ha nem félnék, hogy hőn szeretett szerelmem és igáslovam (tech) meghallja, akkor azt mondanám, hogy ez a 400ftos fröccsöntött csoda az új kedvenc borotvám. Alapos (akár egy fogorvos
), pontos, már sima wtg kör alatt is olyan eredményt produkál amivel meg tudnék elégedni és átállni a napi borotválkozásra, atg körnél érzékenyebb részeimmel is normálisan bánik (áll alatt), de közben pontosan és precízen.
Bőrirritáció kb semmi, kevesebb mint legutóbb tech+zöld astra alatt.
Biztos, hogy veszek még legalább három csomagot ebből a csodából, hogy életem végéig garantáltan kitartson és ezzel egy időben megvan az új kedvenc utazós borotvám is.
A következő ezek után viszont majd 1-2 héten belül (ha ráérek foglalkozni ilyesmivel végre) mindenképpen az r41 kipróbálása lesz, mert most már én is ki szeretném alakítani a személyes véleményem tapasztalás útján az ellentétes véleményeitek között.