Mai:
TOBS Jermyn street
Omega sörte
Pradat Brun 6/8"
D.R. Harris Bay Rum
A TOBS illatától nagyon kivagyok, nem akarom elhinni, hogy ilyen illat létezik a földön. Félő, hogy ha még egyszer használom, majd utána próbálnék mást, akkor az eladban landol az összes többi szappanom, meg minden kencém és rendelek még valami ilyen minőségű szappant. Habot keverni nem volt nekem könnyű, de nem voltam kellő idegállapotban őszintén szólva, így user errornak mondanám. Z. módszerével első körben a szappant kentem a fejemre, hogy amennyit a borosta felvesz annyi elég is, de valamiért nekem nem volt tuti (lehet, hogy a szappannal kellett volna előtte variálnom valamit?), második körben meg hagyományos módon tálból felvettem kevés szappant és arcon habosítás szintén.
Azon kívül az Omegám egyre jobban azt érzem, hogy túl erős a bőrömnek; lehet, hogy kéne vadásznom helyette valami kellemes floppy szépséget.
A bicska még mindig imádnivaló
A Bay Rummal kapcsolatban meg bizonytalan vagyok. Első szaglásra visszataszító tömény alkoholszag. Másodikra kellemes ánizsos. Harmadikra valami kis édeskés akármilyen illata van. Negyedikre tetszik. Ötödikre nem. Minden szaglászásra más róla a véleményem.
Plusz (az nem a bay rum hibája, hanem az én idegállapotom és a nem tökéletes hab kombójáé) úgy felszántottam a bőröm, hogy az AS életemben először rákvörösre marta a nyakam és úgy égetett egy jó fél percig, hogy majd beszartam
Tanulság: szappanjaim, krémjeim, szerintem kukázom, késsel csak értelmes idegállapotban lehet kezdeni valamit, a sörtém meg lehet, hogy megy az eladba...
U.I.: Köszi Z. innen is a közös rendelést, plusz a tanácsadást, hogy melyik szappant rendeljem