Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2300287 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #16785 Dátum: 2016. Január 23. - 21:51:08 »
Hát mit szokás velük tenni?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #16786 Dátum: 2016. Január 23. - 21:54:12 »
Mai:
TOBS Jermyn street
Omega sörte
Pradat Brun 6/8"
D.R. Harris Bay Rum

A TOBS illatától nagyon kivagyok, nem akarom elhinni, hogy ilyen illat létezik a földön. Félő, hogy ha még egyszer használom, majd utána próbálnék mást, akkor az eladban landol az összes többi szappanom, meg minden kencém és rendelek még valami ilyen minőségű szappant. Habot keverni nem volt nekem könnyű, de nem voltam kellő idegállapotban őszintén szólva, így user errornak mondanám. Z. módszerével első körben a szappant kentem a fejemre, hogy amennyit a borosta felvesz annyi elég is, de valamiért nekem nem volt tuti (lehet, hogy a szappannal kellett volna előtte variálnom valamit?), második körben meg hagyományos módon tálból felvettem kevés szappant és arcon habosítás szintén.
Azon kívül az Omegám egyre jobban azt érzem, hogy túl erős a bőrömnek; lehet, hogy kéne vadásznom helyette valami kellemes floppy szépséget.
A bicska még mindig imádnivaló :)
A Bay Rummal kapcsolatban meg bizonytalan vagyok. Első szaglásra visszataszító tömény alkoholszag. Másodikra kellemes ánizsos. Harmadikra valami kis édeskés akármilyen illata van. Negyedikre tetszik. Ötödikre nem. Minden szaglászásra más róla a véleményem.
Plusz (az nem a bay rum hibája, hanem az én idegállapotom és a nem tökéletes hab kombójáé) úgy felszántottam a bőröm, hogy az AS életemben először rákvörösre marta a nyakam és úgy égetett egy jó fél percig, hogy majd beszartam :D
Tanulság: szappanjaim, krémjeim, szerintem kukázom, késsel csak értelmes idegállapotban lehet kezdeni valamit, a sörtém meg lehet, hogy megy az eladba...
U.I.: Köszi Z. innen is a közös rendelést, plusz a tanácsadást, hogy melyik szappant rendeljem  :cimbi:
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető Mürón

• Törzstag
« Válasz #16787 Dátum: 2016. Január 23. - 22:02:01 »
                             Kiebitz 5/8-barbonos sörte-Figaró krém-Figaró as.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #16788 Dátum: 2016. Január 23. - 22:14:39 »
orultspanyol
Ne hozz elhamarkodott döntést. A TOBS szappanok jó illatúak, de közép szint alatti működési kategória. Nem te hibáztál a habkészítésben, hanem ez ilyen.
Az az Omega pamacs meg az egyik legjobb sörte.
Pihend ki magad  ;)

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #16789 Dátum: 2016. Január 24. - 08:24:29 »
??? Miért nem működik nálad a TOBS?  Csak kérdezem.
Sztem csalódásmentes szappany, 10/10-es kategória. Én pont az illatokat vitatnám. A Jermynt pl. minden ff szereti -én is-, de a nők többségének egyáltalán nem jön be ez az illat egy férfin.

• Törzstag
« Válasz #16790 Dátum: 2016. Január 24. - 08:53:52 »
Ha tőlem kérdezed, akkor működik, csak van sok jobb nála. Közép szint, azaz közepes síkosítás, és szárít.
A Jermyn tele van nőies jegyekkel. A nők többsége még mindig férfit akar.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #16791 Dátum: 2016. Január 24. - 09:18:55 »
A szárítás bőrfüggő. A szappan meg vizmennyiségfüggő. Ez az én tapasztalatom ezügyben.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #16792 Dátum: 2016. Január 24. - 09:53:49 »
Ha tőlem kérdezed, akkor működik, csak van sok jobb nála. Közép szint, azaz közepes síkosítás, és szárít.
A Jermyn tele van nőies jegyekkel. A nők többsége még mindig férfit akar.

Én nem tapasztalok ilyeneket. Gyorsan és jól tudok vele dolgozni.
Ami pedig az illatot illeti, hát éppen ez az! :-) Sőt, én megjegyezném, hogy aki nőmágnes illatot keres, az egyáltalán ne adjon a borotvás fórumokon megjelenő "nagyszerű illat" megjegyzésekre. A párhozzászólással ezelőtt tárgyalt Otra sem az, amit nagy kedvencemként jelöltem.
Női orroknak a Soapy Bathman Desperadóját tudom ajánlani és úgy általában a vetiveres vonalat.

• Törzstag
« Válasz #16793 Dátum: 2016. Január 24. - 10:34:13 »
Az én páromnak a klasszikus illatok jönnek be. Pl. a Floid nagyon. Szerencsére nekem is :)

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #16794 Dátum: 2016. Január 24. - 10:59:00 »
Az enyémnek is tetszik a rózsás Otra, de még a Figaró is. Mázli, mert ezek a kedvencek. Ugyanakkor kijelentette mindkettőnél, hogy semmi férfiasság, nem azért tetszik. Odáig van a marcipánért, mint a nők általában, de a mandulás Valobrára csak a vállát vonogatja, pedig jó lesz ha megszokja...

• Törzstag
« Válasz #16795 Dátum: 2016. Január 24. - 11:02:57 »
Kemény vagy  :D  :2thumbup:

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #16796 Dátum: 2016. Január 24. - 11:14:31 »
:-) Ááá, vigyázni kell a nőkkel, az összes p.na náluk van.

• Törzstag
« Válasz #16797 Dátum: 2016. Január 24. - 11:55:17 »
Dehogy. A mai fejlett tudomány már bármire képes   :fetreng:

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #16798 Dátum: 2016. Január 24. - 12:21:43 »
:-)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #16799 Dátum: 2016. Január 24. - 16:34:06 »
- Omega 10066
- Mwf szappan
- Lord L111
- NOS zöld Astra @1
- Fine Fresh Vetiver AS

Ez a kis Lord olyan alaposan, és egyben kíméletesen borotvál, hogy le a kalappal előtte.  :hat: Ez az új kedvencem. :)
Ez a fej is koppintás lehet, mint az L5 ill L6 feje? Ha igen akkor érdekelne, miről koppintották.  :fejtor:
R41-hez és OT-hez hasonlítanám az alaposságát, azzal, hogy itt semmiféle veszélyérzet nem volt. Egy pillanatig nem éreztem azt, hogy ha hibázok, akkor baj lesz.
Mwf szappan meg lassan kiszorít minden mást a polcról...
(szerintem)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici