Jellemezd kérlek azt a pamacsot.
Idézetet írta: Horatio Luro - 2016. Március 17. - 10:01:02Jellemezd kérlek azt a pamacsot.Tegnap hasznaltam eloszor, szoval meg nincs sok tapasztalatom. Ami egybol lejott a hasznalat soran, meglepoen tomott es puha pamacs. Kozelebb all egy silvertiphez, mint barmelyik sortehez. Ez nalam egy nagy piros pont. A nyel ergonomikus, hat a szine olyan, amilyen, nekem speciel nem nagyon tetszik. Kicsit harsany. Kemeny szappannal hasznaltam, problema nelkul vette az akadalyt. Eddig nem sok bizodalmam volt a paci pamacsokban, de ez jol mukodik. Barcsak szep rozsafa nyele lenne :-)
Idézetet írta: Qka - 2016. Március 17. - 19:20:06Idézetet írta: Horatio Luro - 2016. Március 17. - 10:01:02Jellemezd kérlek azt a pamacsot.Tegnap hasznaltam eloszor, szoval meg nincs sok tapasztalatom. Ami egybol lejott a hasznalat soran, meglepoen tomott es puha pamacs. Kozelebb all egy silvertiphez, mint barmelyik sortehez. Ez nalam egy nagy piros pont. A nyel ergonomikus, hat a szine olyan, amilyen, nekem speciel nem nagyon tetszik. Kicsit harsany. Kemeny szappannal hasznaltam, problema nelkul vette az akadalyt. Eddig nem sok bizodalmam volt a paci pamacsokban, de ez jol mukodik. Barcsak szep rozsafa nyele lenne :-) G&C-től van?
Tegnap hasznaltam eloszor, szoval meg nincs sok tapasztalatom. Ami egybol lejott a hasznalat soran, meglepoen tomott es puha pamacs. Kozelebb all egy silvertiphez, mint barmelyik sortehez. Ez nalam egy nagy piros pont. A nyel ergonomikus, hat a szine olyan, amilyen, nekem speciel nem nagyon tetszik. Kicsit harsany. Kemeny szappannal hasznaltam, problema nelkul vette az akadalyt. Eddig nem sok bizodalmam volt a paci pamacsokban, de ez jol mukodik. Barcsak szep rozsafa nyele lenne :-)
Szépek a fények, ez egy enyhén mosolygós penge?ÜdvÁ
Linköt!Idézetet írta: Qka - 2016. Március 17. - 19:20:06Tegnap hasznaltam eloszor, szoval meg nincs sok tapasztalatom. Ami egybol lejott a hasznalat soran, meglepoen tomott es puha pamacs. Kozelebb all egy silvertiphez, mint barmelyik sortehez. Ez nalam egy nagy piros pont. A nyel ergonomikus, hat a szine olyan, amilyen, nekem speciel nem nagyon tetszik. Kicsit harsany. Kemeny szappannal hasznaltam, problema nelkul vette az akadalyt. Eddig nem sok bizodalmam volt a paci pamacsokban, de ez jol mukodik. Barcsak szep rozsafa nyele lenne :-)
Idézetet írta: SicTransit - 2016. Március 18. - 13:16:46Linköt!Idézetet írta: Qka - 2016. Március 17. - 19:20:06Tegnap hasznaltam eloszor, szoval meg nincs sok tapasztalatom. Ami egybol lejott a hasznalat soran, meglepoen tomott es puha pamacs. Kozelebb all egy silvertiphez, mint barmelyik sortehez. Ez nalam egy nagy piros pont. A nyel ergonomikus, hat a szine olyan, amilyen, nekem speciel nem nagyon tetszik. Kicsit harsany. Kemeny szappannal hasznaltam, problema nelkul vette az akadalyt. Eddig nem sok bizodalmam volt a paci pamacsokban, de ez jol mukodik. Barcsak szep rozsafa nyele lenne :-)erre gondoltál?http://www.giftsandcare.com/en/horse-shaving-brushes/1668--brocha-afeitar-caballo-butterscot-fan-shape-vie-long-13065-8422554130651.html