Idézetet írta: Forri - 2016. Június 01. - 08:52:14Idézetet írta: Bowapex - 2016. Június 01. - 08:48:16Idézetet írta: Forri - 2016. Június 01. - 08:46:12Olyasmi mint a TOBS szantál?Azt nem ismerem még. De rajta vagyok Akkor úgy kérdezem, hogy inkább fanyar, vagy inkább édes? Semmiképpen nem nevezném fanyar illatnak. Átmenet a kettő között. Nekem a szantálos cuccok inkább száraz illatnak tűnnek. Ebben érezni az olasz vonalat de nem édeskés. Sokat fogom használni az biztos. A páromnak is nagyon tetszik.
Idézetet írta: Bowapex - 2016. Június 01. - 08:48:16Idézetet írta: Forri - 2016. Június 01. - 08:46:12Olyasmi mint a TOBS szantál?Azt nem ismerem még. De rajta vagyok Akkor úgy kérdezem, hogy inkább fanyar, vagy inkább édes?
Idézetet írta: Forri - 2016. Június 01. - 08:46:12Olyasmi mint a TOBS szantál?Azt nem ismerem még. De rajta vagyok
Olyasmi mint a TOBS szantál?
D.R. Harris sandalwood AS (Proraso szantál AS megrendelve. Bowa, mennyi idő alatt jött meg a csomag?)
(Proraso szantál AS megrendelve. Bowa, mennyi idő alatt jött meg a csomag?)777 kicsit sok volt, megjelent pár pontvérzés, és tiszta Reszkessetek betörők hangulat az AS-től.
Rövid BB volt ma 9-en (a többi csak parasztvakítás),
Rövid BB volt ma 9-en (a többi csak parasztvakítás),Voskhod penge,újra borz pamat (FS - Triumph kooperáció),valami kókuszos lágy szappany,Proraso lezárással.Jó volt, na.
saját AS