Én is feladtam. Ikon-Muhle-vmi krém meg as:))
Lassan a minek írjak ide? Kategória ez számomra, hiszen, nagyon kicsi az a szórás ami változik.-r41 - 2011-Astra zöld @2-Balea szintetikus-Vostok szappan-Horvát RalonNyáron IS az egyik top illatom. Igaz, elején kissé kerozin és dízel dominál, de pár perc, és kisimúl.
Idézetet írta: pmol322 - 2016. Június 21. - 08:43:26Lassan a minek írjak ide? Kategória ez számomra, hiszen, nagyon kicsi az a szórás ami változik.-r41 - 2011-Astra zöld @2-Balea szintetikus-Vostok szappan-Horvát RalonNyáron IS az egyik top illatom. Igaz, elején kissé kerozin és dízel dominál, de pár perc, és kisimúl. Ez is kerozinos? Ki kéne próbálnom!
Idézetet írta: zenith - 2016. Június 21. - 11:56:28Idézetet írta: pmol322 - 2016. Június 21. - 08:43:26Lassan a minek írjak ide? Kategória ez számomra, hiszen, nagyon kicsi az a szórás ami változik.-r41 - 2011-Astra zöld @2-Balea szintetikus-Vostok szappan-Horvát RalonNyáron IS az egyik top illatom. Igaz, elején kissé kerozin és dízel dominál, de pár perc, és kisimúl. Ez is kerozinos? Ki kéne próbálnom!Úgy tünik, kapok pár üveggel, egyről lemondok a javadra!
Hű! Megmutatom az én Almaz slantomat: