Felelem es retteges a furdoszobaban tegnap este. Extended goatee korvonalahoz most eloszor vettem elo a Bowatol atvett Parker SR1 Shavette-et, benne egy NOS Astra felevel, ha jol emlekszem. 3 napos borostanak alltam neki, hozzanovesztettem az elrontott korabbi formahoz. Kikeszitettem magam, meg mindig nincs itthon olaj, es a lathatosag kedveert habot sem mertem kenni a kontur kozelebe, csak vizeztem, mint az orult.
-Az arcom bal oldalan tokeletes munkat vegztem, az kezreallt. Bena vagyok, ezert a penget a konturra illesztve XTG-vel nyitottam, igy is minden tokeletes volt.
-A jobb oldalon a shavette is meg a kezem is takart, asszem valamit alapvetoen rosszul csinalhattam. Meglett ez is szepen, de vagy 5 pontverzest beszedtem, ami igazabol csak a jobboldal kapasbol tokeletes eredmenyehez kepest meglepo.
-A nyakam aljahoz 5 percig illesztgettem, de egyszeruen nem talaltam a szoget es nem mertem nekiallni egy sima WTG-nek sem.
-Majd megborotvalkoztam egy Muhle R89-cel, feather-rel, majd boven locsolva teas proraso ASB-t, mielott setaltunk volna a kutyammal egy orat a 0 fokban.
Ez a borotvalkozas meg mindig rendhagyobb volt, mint ez a post.