Üdv. Nagyjából 2 hónapja tértem át a hagyományos biztonsági borotvával és kellékeivel való borotválkozásra.
Borotvám Mühle R89, a pengék pedig Derby Extra és Mühle (ezt jobban kedvelem).
Mühle szappant használok, de közbe-közbe a Barbon krémet is. Persze a Barbon nem olyan mint a Mühle szappanja de árához képest tökéletes, el fog fogyni.
HJM sörte és Golddachs borz pamacsot használok. After Shawe gyanánt Nivea Sensitive balzsam. Van még egy kis tálkám.
Nagyjából ennyi.
A reklámokba látott borotvahabokon és hiper-szuper, méregdrága Gillette borotvákon éltem. Természetesen a borotválkozás sosem volt a kedvenc teendőm. Mindig tépett-nyúzott-kipattogtatott a Gillette (még a fej új korában is), arról nem is beszélve hogy a Gillette borotvámra 3-db fej 6.500-Ft ami valljuk be, irreálisan sok ahhoz képest hogy egy kalap sz...r, borotvahabostul, after shawestől egy rémálom amiket reklámoznak és amit a legtöbb helyen kapni.
Kicsit utánajártam a dolgoknak és beruháztam olyan borotvára és eszközökre amiket jónak véltem.
Annyi biztos hogy rosszul nem választottam, legalábbis amióta a fent olvasható kombót használom nem pattogzik ki a bőröm, tiszta jó dolog lett a borotválkozás. Szinte várja az ember azt a 10-15 percet.
https://www.kephost.com/images/2017/03/12/borotva.jpg