Ha húz, akkor simán lehet, h az a penge nem jön be neked. A Lord egyébként sem egy nagy szám a Super chrome-ot kivéve. Ami azt illeti kissé gagyi az egész méd in egyiptom pengefelhozatal...
Igazad van.
Sose használtam semmilyen Lordot, de ha húzott a borotva bármely arcfelületen, rögtön cseréltem a pengét. Ha az éltársnak 4 (négy!) napos gyógyulási időre van szüksége két borotválkozás között, akkor az nem borotválkozás, hanem valami egészen más. A "gyógyulási idő" kifejezésnek egyáltalán semmi létjogosultsága nincs ezen a téren szerintem, főleg nem napokban mérve. Ha egy penge rögtön húz kicsomagolva is, akkor ha másért nem, hát a user error kiszűréséért ki kell próbálni egyéb gyártmányokat is. Ha mindegyik húz, akkor a felhasználóban lehet a hiba, ha csak egyik-másik, akkor azokat kerülni kell. Azt mondják, teljes mértékben egyénfüggő - biztos így is van, de én csak magamat borotváltam eddig
Úgy tapasztaltam, hogy a zöld Astra, illetve a Voskhod pengék meglehetősen hatékonyan kaszabolták a borostámat ott, ahol az elhasználódottság először szokott jelentkezni.