Sztem az urak azért jártak oda, mert megtehették, ahogy ma is járnak rendszeresen kozmetikushoz nők. Vagy nem járnak. Ahogy ma is járnak rendszeresen étterembe ebédelni, vacsorázni párok. Vagy nem járnak. Szóval ha időmből, pénzemből kitelik, akkor megyek én is.
Hogy mér nem dobták el a kést? Ugyan miért dobták volna, ha már ott van minden? Később meg már csak ott volt elérhető, egyfajta egyediség, hagyomány. A mai favágó külsejű legények ezt próbálják meglovagolni a forró törcsijükkel és az egykörös, shavettes bohóckodással.
A DE is bőven több szöget tud, mint ami szükséges. A kés pedig itt-ott még azt sem tudja nyújtani kialakításánál fogva, amit kéne.
Az meg hogyan lehetséges, hogy valaki nem tud olyan minőségben megborotválkozni a minden segítséget megadó DE készülékkel mint egy késsel? Fordítva ez érthető, de így érthetetlen számomra. Mintha azt mondanánk, hogy kézzel tudok halat fogni, de pecabottal nem nagyon...
Még azt tudom elképzelni, hogy mindenki bőre-szőre más, mint azt tudjuk és ezért lehet ez a nagy nézetkülönbség.