Jo, belefogok, nem lesz foto igerem.
Reluxaval nincs sok tapasztalatom, mert mindig kipattogzott es megvagdostam magam. Honaljban csak kipattogzott. Szoval nem eroltettem.
Aztan kiprobaltam R41-gyel, es en is a "fogyjon mar el" kategoriaju szappant rendszeresitettem a zuhanyfulkeben, meg van ott egy pamacs is. Utana after shave balzsamot hasznalok, nem is keveset. Mondjuk nem fertotlenitem kulonosebben a borotvat, hasznalom arcra is, es minden akarmilyen hasznalat utan meglazitva folyo forro vizzel atoblitem. Aktualis pengecserelnel koromkefevel tisztitok.
Szoval R41, az aktualis Astra vagy Feather pengevel, es nagyon jo az eredmeny, szmeremdombnal par kipattogzassal. Arcon sosincs ennel finomabb irritacio sem, ezert kerestem ilyen topikot, hogy valaki aki nem tippel, hanem tapasztalata van segitsen, hogy lehet ezt elkerulni.
Aztan nemreg egyszer a Fatip OC-t vittem be a zuhany ala, es bar borotvalas kozben nem tunt fel semmi, de utana cefetul kipattogzott. Ezexerint itt is meg kell talalni a megfelelo borotvat. Ha nem az R41/Feather kombo volna az idealis, legalabbis ennel sokkal de sokkal jobb, azt hinnem, hogy valami sokkal megbocsajtobb borotva es penge kell.
Szor novesirany terkepet meg nem keszitettem, babahintoport meg nem hasznaltam, szoval vannak otleteim, de mas tapasztalatanak megjobban orulnek.
A helyzet ennel rosszabb. Nekem ott is no szor, ahol nem kene. A felkaromat ugyanigy megoldom, azzal minden OK, de a hatamhoz mar speci nyeles villany-testborotvat vettem. Szar es tep. Legutobb felesegem megszant, es "na adj egy rendes borotvat" felkialtassal nekiallt, vegul a shavette-nel kotottunk ki. Percek alatt vegzett, es ilyen jo meg nem volt.
Erre a celra kineztem a bakblade nevu nyeles hatborotvat, amit idokozben szerencsere lekoppintottak, es a masolat nem sajat utantoltovel hasznalhato csak, hanem a bakblade-hez hasonloan 3 DE penge van benne, viszont hazilag cserelheto, mig az elobbi eloreszerelt osszeheggesztett ize nagysagrendekkel dragabban. Napokban rendelek. Ezek egyikenek, talan az eredetinek gorilla a logoja. Aszongyak: "Nem trollkodasbol. Na jo. De."
Fuj, ez az egesz nekem is undorito, lehet torolni, ha ez ide nem OK.