Longball preshave
Rockwell #3
MEM S.S.P. @1
Balea szinti
Amigo Fresh
Alpa 378
Kíváncsi voltam nagyon, mert a felbontott dobozból az első kibontott penge ocsmányul nézett ki, gagyi festés, a felületén mintha karistolások és rozsdafoltok lettek volna és középen volt benne egy törés (olyan, mintha valaki nekifogott volna félbetörni) ami a gyártásnál kerülhetett bele, mert a doboz sértetlen és bontatlan volt. A második kibontott penge ezzel teljesen ellentétesen tip-top állapotú volt, természetesen ez került a borotvába. Egy borotválkozás után azt kell hogy mondjam ez egy nagyon-nagyon jó penge! Kellően éles, de nem túl agresszív, tökéletes volt a Rockwellben. Éppen ezért érthetetlen miért nem fordítanak nagyobb figyelmet a minőségellenőrzésre. Remélem nem lesz túl sok selejt a szállítmányban, mert az elvenné tőle a kedvemet... Balkáni kört terveztem szerb MEM, bolgár Amigo, horvát Ralon, de végül annyira szuper volt a borotválkozás, a penge és az Amigo is jól szerepeltek, hogy inkább egy olyan AS-t választottam, amit kedvelek, így lett a befejezés az Alpa.
A képet sajna nem tudtam feltölteni a postimage folyton valami hibaüzenetet dobott fel...