R41 + kínai nyél
zöld Astra @1
Balea szinti
Palmolive pálma stick
Alpa378 AS
Első alkalom volt, hogy variáltam bármilyen borotva esetében a nyél-fej összeállításon a gyárihoz képest. Szeretem ezt a nyelet, jó volt ehhez a fejhez is. A súly nagyobb lett, megváltozott a balansz és új zöld Astra került bele. Talán erősebben nyomtam a borotvát a kelleténél, ezért kicsit jobban igénybe vette az arcbőrömet a művelet, de azért nem volt vészes. Meglátjuk nálam mit bír az R41-ben a zöld Astra... A Palmolive krémek szuper cuccok, ezért kicsit csalódás volt a stick. Arcon habosítottam és a sűrűséget nem találtam el igazán. Úgy éreztem kicsit szárít, ráadásul az illata teljesen eltér az általam ismert Palmolive pálma illattól. Nekem az olasz piacra készült piros pálma és zöld mentol krémeim vannak, amiknek az illata is szuper, de ez egyikre sem hasonlított. Az olasz P.pálma krém illata finom, édeskés, púderes, ahhoz képest ez egy teljesen eltérő durva, kesernyés illat. Nem tudom, hogy azért, mert régen ott állt a polcon és közben romlott a minősége, vagy gyárilag direkt ilyen, hogy eltérjen a stick és a krém illata, esetleg az olasz piros pálma krém teljesen más, mint akár ez a stick, akár az egyéb piacokra készülő zöld csomagolású pálma krém, amelyek megegyeznek. Ha valakinek van ilyen készlete, akkor megválaszolhatná a rejtélyt