Lassan három éve "játszom" DE pengével, a Barbon krémet ismertem, anno azzal kezdtem a patronos borotválkozást is, és a DE-s vonal óta szntén használtam egyszer, azóta száműztem a jótetthelyébe dobozba a talin. A Barbon AS-t viszont eddig húztam, biztos fura, a szűk három év alatt megannyi vasat használtam/próbáltam, és a filléres magyar jóság kimaradt. Eddig.
Tegnap előtt:
Omega 11127
Derby Lux krém
Rocnel SE-P + friss kék Astra
Barbon AS
Omega hibátlan, Derby Lux-ot még mindig nem untam meg (még jó hogy bőven van raktárkészlet
), a Rocnel-t imádom, előtte már leharcoltam vele egy fél kék Astrát, nem volt már alapos, érdekes, hogy húzni nem húzott ennek ellenére. Friss kékkel viszont nagyon jól ment a móka. Ráadásul ez a fél pengés megoldás jópofa kék Astrával, mert a végén már úgyis "berogy" a penge nekem. Szerintem a két fél penge tovább fog tartani a Rocnel-ben, mint egy egész penge más eszközben. Az AS-t meg kipróbálhattam volna hamarabb. A mentol király, ami utána marad, az engem túlzottan emlékeztet a krémre, de majd kipróbálom valami intenzívebb szappannal. Azon meglepődtem hogy milyen jól ápol. Kéne valami rendes üveg neki, ez a műanyag nagyon kétpálcás....