Merkur 37cSzeretem ezt a borotvát, a Rockwell után a második kedvencem lett. Nemrég betegség miatt hanyagoltam a borotválkozást és közel 1,5 hetes borostát intézett el gond nélkül. Ha a nyele hosszabb lenne és vastagabb, akkor hibátlan lenne.
Gondolkodtam én is azon, de osztottam-szoroztam és végül maradtam a Merkurnál. Sajna vannak bajok az ízületeimmel és ez a nyél néha nekem nem kellemes a borotválkozás végére, pedig nincs is nagy kezem. Ennek ellenére tényleg kedvelem a borotvát... Ha aktuális lesz a lövés a Razorocknál, akkor esetleg társulhatunk
Toldd meg a nyelet pl. passzos műanyagcsővel.Vagy szét kell szedni, a nyél leválasztható, és szerzel egy nyelet, a fejben pedig rövidíteni kell a száron, és új menet. Kézügyességgel megoldható, nyél meg ugye sokféle van.
Longball preMerkur 37c... Szeretem ezt a borotvát,... Ha a nyele hosszabb lenne és vastagabb....
Erre a verzióra nem gondoltam, az alaplapot leszedni a nyakról meredek lenne.ÜdvÁ
Idézetet írta: romsitsa - 2018. Február 09. - 14:14:37Erre a verzióra nem gondoltam, az alaplapot leszedni a nyakról meredek lenne.ÜdvÁMert? Multigép, finom vágótárcsa.
Idézetet írta: astra501 - 2018. Február 09. - 08:33:21Longball preMerkur 37c... Szeretem ezt a borotvát,... Ha a nyele hosszabb lenne és vastagabb....Merkur 39c?