Yaqi - Carvern Lake (two band)
Bowapex Custom Razors - Eyes of the sea
TOBS - Coconut shaving cream
Nivea - 2:1 after shave
A. Banderas - Blue Seduction (EDT)
Kellemes, nyugodt, csendes borotvalkozasom volt. Tudatosan megteremtettem az "en ido"-t, mely segitett feltoltodni. Kozel 4 nap utan jol esett a borotvalkozas, amit az uj pamacs miatt, mar nagyon vartam.
Fuuu gyerekek, ez a pamacs egy csipet mennyország. Sokkal puhabb, mint a korabbi two band Yaqi-k es nem annyira tomor, de egyaltalan nem floppy. Gyonyoruen kinyilik, mar az elso mosas utan. Az arca nem kell erosen nyomni, hogy teruljon. Meretebol fakadoan kell neki az anyag es hihetetlen mennyisegu vizet felvesz, cserebe vagy 6 korre elegendo habbal ajandekoz meg. Hogy van-e szaga azt nem tudom, de elso hasznalat elott azert atmostam samponnal 3x. A nyel ergonomikus, nem tul vastag nem tul hosszu. Az egesz nagyon egyben van. Csodaszep egy pamacs, a furdoszoba éke.
A kesrol mar irtam tobbszor, nem tudok tobbet hozzafuzni. Tovabbra is rittkan hasznalom es akkor is csak WTG korre.
A borotvakrem illatat erdekes modon kicsit erzem. Ez inkabb az edesebb kokusz illat. A mukodese pazar. Nagyon jol hidratal es barsonyosan selymes habja van. Telen tobbszor veszem elo, akkor jobban esik a kiszaradt boromnek es az illata miatt kellemes nyari emlekeket segit felidezni.
Az after shave velemenyem szerint a Nivea legjobban sikerult darabja. Illata nem sok van, kellemesen mentolos. Hasznalat kozban olajos erzetet hagy maga utan, de par perc mulva teljesen bbeszivja a bor es utana olyan puha lesz az ember pofija, mint semmi mastol. Hatranya, hogy borzaszto keseru az ize, igy nem ajanlott egy romantikus este elott felkenni.
Mivel az after-nek nem sok illata van, igy parom kenyeztetesere a kozel 10 eve kedvenc illatunkat tettem fel, mely Banderas filmsztarunk talan legjobban sikerult illata. Egyebkent a Versace Eau Fraiche szinte tokeletes masolata, de ez edesebb a sargadinnyetol, sokkal egzotikusabb, nyariasabb, bugyiszaggatosabb.