Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2301897 alkalommal)

Nem elérhető Botond

• Törzstag
    • Magyar Pipatórium Fórum
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #2295 Dátum: 2011. November 10. - 14:56:23 »
Ez:  :crazy:  nem jó ugyanerre?  :evil:
Jó fiú leszek, úgyhogy OFF!
Ha Lombroso elméletéből indulunk ki, akkor igazából csak egy hajszál választ el ettől  :crazy:

Jut eszembe:
- Hogyan lehet egymástól megkülönböztetni a pszichiátert és a páciensét?
- Meg kell nézni merre nyílik az asztalfiók!  :D

ON

Ne szakmázzunk kérem!  :crazy: Én pl. legalább elmondhatom, hogy a munkahelyem kész bolondokháza - és még igazat is mondok - november 1-el bekarcoltam a 10. munkaévemet a viccosztályon.  :borz2:
Gillette Adjustable '67, Feather penge, Dr. Harris - Marlborough

FBP

• Vendég
« Válasz #2296 Dátum: 2011. November 10. - 15:05:43 »
Nu, ammá törzsgárda! Jutalmul nyugdíjas éveidet is ott töltheted  :crazy: Vagy ott nincs ilyen pontgyűjtő (bocs, évgyűjtő) akció?  :fetreng:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2297 Dátum: 2011. November 11. - 05:29:20 »
Az imént, eként:

Proraso Pre
Valobra (mentholosnak mondott, de szerintem csak valami hulye olasz vicc, hogy ez mentholos)
Tubby2
Wade and Butcher Bow, 6/8 madaras ("hollow")
2x WTG (aztan egy kis osszevissza igazitas)
AS: Pitralon (svájci)

A Valobratol tovabbra sem vagyok elhasalva. Kicsit hózott is (jon a tel, ezt jelezhette). A WBB-tol mindig megilyeszt, fel akarja verni az egesz lepcsohazat a hangjaval. 5 ora magassagaban azert eleg csendes a lakas. Ez meg ilyet szol "SSSSSSSSSSSiiiiiiiiiiiUUUUUUUUUUU". Valami elkepesztoen komoly hangeffekteket produkal. Svajci Pitralon kivalo.
Kessel kezd beallni a gyakorlat. 2 WTG. Egy irany az egyjobbkezessegem miatt szinte remenytelen. No worries. BBS szuksegesseg esetere ott a Futur.
Igy ilyen reggeli szeansz utan mindig az Amerikai szepseg c. filmbol jut eszembe ez a jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=qlFmDMH4Z4o
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető bimbi

• Törzstag
    • kések
« Válasz #2298 Dátum: 2011. November 11. - 07:13:07 »
Tegnap este:
Előtte: -
Krém: Figaró habzó
kés : vaterás orosz
Pamacs: Mülleres disznó
utánna: forró zuhany  :crazy:
as: Tesco-s gagyi balzsam (360 Ft.-  :crazy:)

késsel jobban zudok borotválkozni

"...tegnapelőtt, amikor még holnapután volt..."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2299 Dátum: 2011. November 11. - 07:32:35 »
Hm, szép kis látlelet. Orvos látott már? :)
Az imént, eként:

Proraso Pre
Valobra (mentholosnak mondott, de szerintem csak valami hulye olasz vicc, hogy ez mentholos)
Tubby2
Wade and Butcher Bow, 6/8 madaras ("hollow")
2x WTG (aztan egy kis osszevissza igazitas)
AS: Pitralon (svájci)

A Valobratol tovabbra sem vagyok elhasalva. Kicsit hózott is (jon a tel, ezt jelezhette). A WBB-tol mindig megilyeszt, fel akarja verni az egesz lepcsohazat a hangjaval. 5 ora magassagaban azert eleg csendes a lakas. Ez meg ilyet szol "SSSSSSSSSSSiiiiiiiiiiiUUUUUUUUUUU". Valami elkepesztoen komoly hangeffekteket produkal. Svajci Pitralon kivalo.
Kessel kezd beallni a gyakorlat. 2 WTG. Egy irany az egyjobbkezessegem miatt szinte remenytelen. No worries. BBS szuksegesseg esetere ott a Futur.
Igy ilyen reggeli szeansz utan mindig az Amerikai szepseg c. filmbol jut eszembe ez a jelenet:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2300 Dátum: 2011. November 11. - 07:39:31 »
...nekem mindig mindenről az Amerikai szépség (A FILM) jut eszembe...  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2301 Dátum: 2011. November 11. - 07:54:49 »
Kuni: naponta jonnek szembe az irodai folyoson, pszichiater aszem nincs, csak pszichopata kozottuk.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2302 Dátum: 2011. November 11. - 08:06:28 »
Kuni: naponta jonnek szembe az irodai folyoson, pszichiater aszem nincs, csak pszichopata kozottuk.
SSSSiiiiUUUU azért egy harci üvöltésnek is megfelel.  :sör:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2303 Dátum: 2011. November 11. - 08:10:46 »
Fonti, én is szavaztam. De az a "The landscape" c. kép. Azon kiakadtam. Kirakok az ablakba egy borotvát, egy pamacsot, meg Flóris cuccokat (mert az menő és drága), lefényképezem a 10 emeletesek tetejét, háttérben a Gellért-dombbal. És hűdejó, top 10.

FBP

• Vendég
« Válasz #2304 Dátum: 2011. November 11. - 08:24:23 »
Fonti, én is szavaztam. De az a "The landscape" c. kép. Azon kiakadtam. Kirakok az ablakba egy borotvát, egy pamacsot, meg Flóris cuccokat (mert az menő és drága), lefényképezem a 10 emeletesek tetejét, háttérben a Gellért-dombbal. És hűdejó, top 10.
Igen-igen, egyetértek! Meg van az a másik , az utolsó kép,... az meg kirakja a seffieldi kését, meg az angol cájgot hozzá (mer' az a menő), meg az ámerikai habtálat (mer' az is menő) lefényképezi, oszt hűdejó... :crazy: :crazy: :crazy: :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2305 Dátum: 2011. November 11. - 08:53:14 »
Fonti, mikor zárul a szavazás?

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2306 Dátum: 2011. November 11. - 14:42:28 »
11-14-2011 at 07:27 AM, azaz november 14-én este, azaz éccaka. ...ez még elég messze van.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #2307 Dátum: 2011. November 12. - 23:31:50 »
Újabb késelés - so-so... :-\

Lássuk:
- melegvizes pre
- Whippeddog bőr
- 4/8 Widerstrahl full hollow
- sertésecset
- Kell's Hemp blend szappan
- Proraso ASB

A Kell's-ből most már hab volt a hab - de most meg lehetett volna kicsit több víz, alig volt térfogata (tényleg inkább krémjellegű), és eléggé száradt (részben a késsel borotválkozás nálam még igen lassú volta miatt is, de azért pelyhekben hullani nem kezdett).
Nyakam bal oldalán megtaláltam egy olyan szöget, mellyel nagyrészt kiküszöbölhető az irritáció (meg talán a Kell's szappan is jót tett). Jobboldalt is meg kéne találni... Ezen kívül tényleg jobb oldalra a bal kéz kéne, egyszerűen azzal óvatosabb lennék. Most arra az oldalra is a jobb kezemet erőltettem, a jobb államon lett is egy sunyi (tehát nem azonnal jelentkező) vágás, és egy nagyon piros, odahelyezés halvány nyomaitól éktelenkedő sáv. Általában az állcsont alatti részen ugyan megyeget a borotva, de nem alapos. Bal arcon is lett egy majomsziget, az orr alatti rész meg a befejező, ATG,  Tiger pengés Lord L6 menettel is gyengére sikerült - hiába, a NOS Tiger sajnos elég életlen.
Az említettet leszámítva viszont legalább vérzés nem volt.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2308 Dátum: 2011. November 13. - 07:06:18 »
Saxonrazor!
Ez a borotválkozás, azért sokunk első néhány szárny/borotva próbálgatásaira igaz volt! Alakul ez, csak így tovább. Az eszközök terén azt gondolom minden optimális...hiába, sok gyakorlással jár a borotválkozás is.  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2309 Dátum: 2011. November 13. - 07:20:53 »
Jó reggelt az Uraknak! :)
A mai  :borotva:

- Proraso Preshave Cream
- Shavemac D01 (24 mm) Extra Silver Tip 2 Band Version
- Mitchell's Wool Fat Shaving Soap
- Georgetown Pottery Scuttle
- 7/8" Flaschner, Full Hollow Ground, Round Point, Decorated Spine, Stainless Steel, fehér ében nyéllel
- Kanayama Cordovan #30000
- WTG / XTG
- Musgo Real After Shave Balsam
- Aqua Di Parma Colonia Intensa
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici