A mai esti:
- forró törcsi, olivaolaj
- Omega #11037 (sörte, pácolt kőris nyéllel)
- fehér Proraso tégelyben
- fekete "All Blacks" Goodfella
- Derby@1
- WTG, XTG
- Proraso balzsam
Amióta olvastam a a Goodfelláról
Pamacs és Pengén, azóta bizsergett bennem a vágy, hogy nekem ilyen kell. Amikor a tavasszal valaki földobott egyet, már majdnem elcsábultam, de végül is az ebay-ről lőttem egyet. Szerencsére a matt fekete fejű verziót sikerült, ezt a tinédzserkorban összeszedett Új Zélandi rögbicsapat iránti rajongás "tette kötelezővé". Együtt jött haza ma az Amerikai Egybesült Államokból az Omega malackával, és még néhány kuriózummal, és gondoltam, rögtön bevetés: Fertőtlenítettem a
citromos kolonyasival (80 fokos, mindent visz...
), bele a Derby-t és hajrá. Az eredmény: AAK!!!
Annyiban vitatkozom az Ed által leírtakkal, hogy az én szerintem sűrű és erős, vagy normál borostámat nagyon szépen vitte, nem kellett visszamennem sehova, mert ottmaradt volna, vagy csíkozott. Ahogy olvastam, a recézett résznél fogtam, egyáltalán nem csúszik, viszont (engem) meglepően súlyos a nyél. A második kör tulajdonképpen csak a saját magam kedvéért csináltam, már az elsővel is szuper eredményt értem el.
Essék szó az Omegáról is: Már a kibontásakor éreztem, hogy nagyon príma a cucc, és immár tapasztalva mondom, hogy kezdésnek inkább egy jobb sörtét (Omega, Semouge), mint egy olcsó borzot. Ez nem szúr, kicsit sem, ellenben frankón gerinces. Most már kétszer annyira várom a kevertszálas Omega 11047-et!
Derby: Bejött.