Üdv, Tamisu vagyok, lelkes új tag.
Egy ideje már nézegetem a fórumot, de csak most kezdtem el regisztráltan tevékenykedni. A P&P blog sem ismeretlen számomra.
Körülbelül fél éve lett végérvényesen elegem a patronos csodákból. Azt hiszem az utolsó pillanat az volt, amikor lenyúltam nagyapám DE-jét, és kipróbáltam titokban, mert elfelejtettem borotvát vinni a nagyszülőkhöz látogatáskor. Ekkor jöttem rá, milyen remek is a DE, ugyanis nem kell többé szenvedni a sok penge közé beszorult szőrszálakkal, amelyek már csak kaparják az ember képes részét, nem beszélve a remek sima arcbőrről, melyet a hölgyek kedvelnek
. Úgyhogy fellelkesülve beruháztam egy wilkinson DE-be a tescoban. Az első szívinfarktus akkor ért, amikor itthon kibontottam, és kiderült, hogy a fekete rész bizony nem valami divatos fémötvözet, hanem műanyag. De ha már megvan... Szóval azóta kipróbáltam a hozzá adott wilkinson pengét, mely egész jónak bizonyult, próbából vettem astra-t. Na ez nem jött be, jól összefaragtam magam. Valamint a Lord fehér, hologramos változatát. Végül a Lord jött be a leginkább. A müllerben vettem Victoria Daxer pamacsot (ha már az asszonyt is így hívják... (nem, nem Daxer-nek)). És kipróbáltam a nivea és a barbon krémét. Nekem a barbon túl hamar kiszárad, és krétapor maradt az arcomon. Valamit rosszul csinálok? Mert láttam, sokan szeretik. Igen, és egy fodrászkellékesboltban találtam timsó stift-et komoly 170Ft-ért. Nagyjából ennyi életem története.
Terveim a jövőre: szemezgetek a lord l6-jával (csak kéne valami 100% fém DE is), és ki szeretnék próbálni egy szappant krém helyett.
Mint látszik is, kis költségvetésben gondolkodom egyelőre, de ha mást nem, megcélzom a "legfiatalabb fórumtagok egyike" címet a 23 évemmel.