Hol is kezdjem, áááá az első saját késes borotválkozásom története és folyamata!
Először is köszönetet kell, hogy mondjak a fórum összes tagjának egy hónapja és 2 napja regisztráltam, miután a neten néztem utánna, hogy van-e olyan "állat" emberfia akinek elege van reluxákból.(akkor még nem így hívtam)
Semmi nem volt megtalálható a fürdönkben a most használt felszerelésemből ami ma már 2db borotva késből, coca- borz- és lassan lóször pamacsból több krémből (pre/pro), szappanokból és AS-ekből áll.
Külön köszönet jár sonkatekercs szörtársnak aki saját késének a pengéjét nem féltve (dehogy nem féltve
) kölcsönadta nekem a kését, kipróbálás gyanánt (1 hétre) ami volt 2 vagy 3 hét.
Meg kell még emlitenem ZOZO-t is akitöl vásároltam a most használt kést. (remélem a pénzt nem sikkasztja el az OTP)
Nem utolsó sorban jenessanyi szörtárs is emlitést érdemel mert a DOVO-m éppen nála rakódik rendbe. Elöre is Köszi!
A páromról és a lányaimról nem is beszélve merthogy mindig ezt hallottam anno töllük "Már megint böksz....." na ezt egy jó ideje nem hallottam
Tehát tényleg nagy köszönet mindenkinek, hogy a reluxától és a nyüg borotválkozástól eljutottam a fekete-fehér recsegő rádiós nyugodt borotválkozásig!
És akkor nézzük:
Elötte: Zuhany meg valami mikromolycsörös nivea arcmosó használata (még jó hogy mikró mi lenne ha valami normál méretü molycsör lenne...)
Pamacs: HJM Borz
Tálka: Family Frost-os teás bögre
Krém: Barbon
Viz: Tettye Forrásház
AZ ESZKÖZ: Solingen Bonsa
Az összes lehetőséget gyakroltam: BMX, MTB, STB, (vagy valami hasonló)
Utánna: timsó, Forrás víz, Barbon AS
Eredmény:8/10
Nézzük ugyan ezt emberi nyelven:
Asszem én is megállapíthatom, hogy minden kés más ezáltal ezt is meg kell szoknom, ami gyorsan fog menni.
Kb 40 percembe került a 3 karika mindennel együtt amit nem tudom, hogy sok vagy kevés de nem sajnálom rá az idöt!
Tetszett a kés és élveztem a vele eltöltött idöt (huuuu ez 18 karikás mondat)
Értékelés:
Van 3 vágás a nyakamon egy amit 25 öltéssel vartak össze és 2 amit 3-3 öltéssel, de ezeket a dokik csinálták nem is engedem őket többet borotválni.
2 pontvérzés és egy pici vágást sikerült összehoznom ami a timsó hideg forrásvíz verzióval el is tüntettem (ezek szerint orvosnak kellett volna mennem) mit nekem varrás.
Ha végigsimítom az arcom akkor egy erős 8ast adnék a technikámnak,de lesz ez még 10es is. Valószínüleg olvasni fogtok róla.
Addig is mindenkinek jó szöget mertugye a rossz szög vágáshoz vezet!
Brien