OFF
OFF
...beeee, nálam még egy kompressziós csigolyatörést is találtak az MR vizsgálaton, senki sem tudja hogy került oda
A tornákra vigyázni kell, mert ezek a CD-k, videok nem biztos, hogy pont úgy és oda hatnak, ahova kell. Bár szerintem is jobb mint a semmi és pláne nem jó elmászkálni a drága szakemberhez.
ON
Én 3 évig elég vacakul voltam miatta, munkahelyet is kellett váltanom, mert nem bírtam az addigi árbájtot elvégezni (akkor még volt hova elhelyezkedni
)
Megjártam több kórházat is, még az Amerikai úton is feküdtem 2 hetet az idegsebészeten. De nem hasítottak fel, mert még a doki is azt mondta, hogy nem biztos a siker (az orvosom ugyanaz volt, mint a Felipe Massának, úgyhogy annyira nem voltam rossz kézben
)
Ez után kezdtem gyógytornászhoz járni. 4 ezret fizettem óránként. Pár hónapig ment ez, majd a gyógytornász felemelte 5 ezerre a tarifáját. Na akkor hagytam ott.
Viszont a hónapok alatt szépen kitanultam a gyakorlatokat, amit azóta is minden nap végignyomok, van hogy kétszer is. Ezzel viszonylag jól karban tudom tartani magam, de még így is elővesz évente 1-2 alkalommal a kórság.
Több éves megfigyelés, hogy a legveszélyesebb időszak a február-április közti időszak, ilyenkor "csak úgy" is előjön, különösebben nem kell emelgetnem, vagy ilyesmi. Most pl egy fogyasztási templom kasszájánál állva éreztem meg, hogy kezdődik az évi rendes szenvedés. Azért a lefekvés előtt, még átugrottam szenvedve szlovákokhoz egy-két ontopik cuccot venni.
Most úgy 10 napja rosszalkodik. Ma reggelre viszonylag már jól voltam, de megint nem bírtam magammal és megpróbáltam a pincelejárónk nedvességtől bedagadt ajtaját feltépni a földszinttől. Az ajtót sikerült kinyitni, viszont majdnem úgy maradtam, ma megint fekvőkúrát kellett tartanom, hogy holnap valahogy be tudjak vánszorogni a melóhelyre.
ON
Viszont ma már pamaccsal és krémmel készült a beretvahab.
Top ten krém
Semogue pami
Astra borotva
Feather penge ( hogy ne kelljen száz kör a jó eredményhez)
Avon balm after