Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2303639 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #3285 Dátum: 2012. Március 11. - 15:10:47 »
OFF
...beeee, nálam még egy kompressziós csigolyatörést is találtak az MR vizsgálaton, senki sem tudja hogy került oda  ;D
A tornákra vigyázni kell, mert ezek a CD-k, videok nem biztos, hogy pont úgy és oda hatnak, ahova kell. Bár szerintem is jobb mint a semmi és pláne nem jó elmászkálni a drága szakemberhez.
ON
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #3286 Dátum: 2012. Március 11. - 18:52:59 »
Üdv mindenkinek!

A mai borotválkozás a retró jegyében:

Barbon krém arcon habosítva,
Triumph (Made in Czehoslovakia) ecsettel,
avittas Soluna készülék az új beszerzésű ELIOS pengével,
utána Oriflame balzsam (nem az a nagyfogú állat...)

A penge korrekt, nem túl éles, de nem is túl tompa. Harsányan sercegve köszönti a szakállt, és a második RTG kör után az eredmény majdnem eléri a BPS-ot. Irritáció minimális, egy helyen azért sikerült összeszednem egy kis pontvérzést.
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3287 Dátum: 2012. Március 11. - 18:57:32 »
OFF
OFF
...beeee, nálam még egy kompressziós csigolyatörést is találtak az MR vizsgálaton, senki sem tudja hogy került oda  ;D
A tornákra vigyázni kell, mert ezek a CD-k, videok nem biztos, hogy pont úgy és oda hatnak, ahova kell. Bár szerintem is jobb mint a semmi és pláne nem jó elmászkálni a drága szakemberhez.
ON
Én 3 évig elég vacakul voltam miatta, munkahelyet is kellett váltanom, mert nem bírtam az addigi árbájtot elvégezni (akkor még volt hova elhelyezkedni :) )
Megjártam több kórházat is, még az Amerikai úton is feküdtem 2 hetet az idegsebészeten. De nem hasítottak fel, mert még a doki is azt mondta, hogy nem biztos a siker (az orvosom ugyanaz volt, mint a Felipe Massának, úgyhogy annyira nem voltam rossz kézben :) )
Ez után kezdtem gyógytornászhoz járni. 4 ezret fizettem óránként. Pár hónapig ment ez, majd a gyógytornász felemelte 5 ezerre a tarifáját. Na akkor hagytam ott. :)
Viszont a hónapok alatt szépen kitanultam a gyakorlatokat, amit azóta is minden nap végignyomok, van hogy kétszer is. Ezzel viszonylag jól karban tudom tartani magam, de még így is elővesz évente 1-2 alkalommal a kórság.
Több éves megfigyelés, hogy a legveszélyesebb időszak a február-április közti időszak, ilyenkor "csak úgy" is előjön, különösebben nem kell emelgetnem, vagy ilyesmi. Most pl egy fogyasztási templom kasszájánál állva éreztem meg, hogy kezdődik az évi rendes szenvedés. Azért a lefekvés előtt, még átugrottam szenvedve szlovákokhoz egy-két ontopik cuccot venni. :)
Most úgy 10 napja rosszalkodik. Ma reggelre viszonylag már jól voltam, de megint nem bírtam magammal és megpróbáltam a pincelejárónk nedvességtől bedagadt ajtaját feltépni a földszinttől. Az ajtót sikerült kinyitni, viszont majdnem úgy maradtam, ma megint fekvőkúrát kellett tartanom, hogy holnap valahogy be tudjak vánszorogni a melóhelyre.
ON

Viszont ma már pamaccsal és krémmel készült a beretvahab.
Top ten krém
Semogue pami
Astra borotva
Feather penge ( hogy ne kelljen száz kör a jó eredményhez)
Avon balm after

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3288 Dátum: 2012. Március 11. - 19:09:32 »
Hát, ilyen állapotban én lehet, hogy hagynám a borotválkozást a fenébe.  :(
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3289 Dátum: 2012. Március 11. - 19:13:33 »
Kitartás Fiúk! Az ember teste tökéletlen sajnos, amint megszületik, onnantól kezdve folyamatosan kopik, használódik romlik, kinek mit sikerül örökölni, beszerezni.

No, de a jókedv, meg a derűlátó hozzáállás, az ne hagyja el az embert! :sör:

OFF OFF
Sheffield-England

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3290 Dátum: 2012. Március 11. - 19:42:33 »
Köszi Szőrmók, igyekszünk. Nekem az első becsípődésem egy Commodore 64-es floppi lemez meghajtóba dugásának mozdulatától volt, utána négykézláb másztam telefonálni a dokinéninek. Az első években még lidokain blokáddal rendbehozták. Na, most már eleget panaszkodtunk.  :D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3291 Dátum: 2012. Március 11. - 19:46:19 »
Hát, ilyen állapotban én lehet, hogy hagynám a borotválkozást a fenébe.  :(

Borotválkozni kell!

Már csak azért is, mert nem a fedél nélkül című kiadványt árusítom a kereszteződésben (ott elmenne a több napos borosta, sőt  kötelező)

És az emlegetett szamár megjelenik: épp most mutatták a dokimat a tv2 műsorában, valami rendőr gerincét pakolászta helyre. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #3292 Dátum: 2012. Március 11. - 21:38:37 »
A ma reggeli jól sikerült, ezért is osztom meg veletek:

Zuhany, mint pre, wilkinson sensitive krém arcon habosítva victoria bechhofen borz pamaccsal. Három kör a mühle 89-cel, amiben zöld astra@2 pihent.
Afterként hideg víz, Harris bay rum (köszi deka) és gillette sensitive ASB.

BBs és sokáig pihe puhaság... nagyon jó volt.

Az utolsó két borotválkozásomnál AS-ként a dekától vett D.R Harris szantált és bay rumot használtam. Az illat, az egy dolog (nekem mindkettő fantasztikus) de azt vettem észre, hogy egyáltalán nem volt "razor burn" pedig -úgy gondolom, hogy kellett volna lennie. Lehet, hogy rosszul teszem, de én a harrisokra gondolok, hogy azokban van valami, ami így hat... bár nem tudom, szerintem mindkettő alkohol alapú...

Ti nem vettétek ezt észre (mármint akik harrist használtok) ?

Nem elérhető deka

• Törzstag
« Válasz #3293 Dátum: 2012. Március 11. - 23:51:49 »
 :sör:

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #3294 Dátum: 2012. Március 12. - 07:08:15 »
Jó reggelt!

A mai  :borotva: :

- Forró törölköző + glicerin szappan
- Pre shave krém
- Vitos Extra Super Original
- Saját pamacs silvertip köteggel
- 5/8" Böker "White Cloud" full hollow
- 4711 After Shave  :borz2:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #3295 Dátum: 2012. Március 12. - 08:35:13 »
Ez az a Böker?

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #3296 Dátum: 2012. Március 12. - 09:51:24 »
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3297 Dátum: 2012. Március 12. - 09:59:56 »
Józsi, ez Whippeddog-os köteg?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3298 Dátum: 2012. Március 12. - 10:21:18 »
Na jo, ezek utan akkor a teljeseg jegyeben:
Te Józsi, ez milyen tálka?
Es hol vetted az abroszt?

:fetreng: :fetreng: :fetreng:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3299 Dátum: 2012. Március 12. - 10:23:26 »
És a fanyél, melyik tüzépről van? És milyen fényképezőgéppel készült a kép, és mivel regrindelted a képet?

:fetreng: :fetreng:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici