Üdv mindenkinek!
Megragadnám az alkalmat, hogy bemutatkozzak. Körülbelül fél éve borotválkozom DE borotvával, előtte hárompengés patronos készüléket használtam. Jelenleg aktívan ismerkedek a különböző pengékkel és szappanokkal.
Pengék, amiket eddig próbáltam: Lord SS, Lord SC, Captain, Feather, Shark, Iridium Super, Gillette Super Silver. Amik betárazva várnak: Lord Platinum, Vidyut Zorrik Super Stainless, Gilette Platinum, Personna Red, Merkur Platinum.
Szappanokból egy DVH és egy Golddachs van készleten, ami még tetszett, azok a Nanny's Silly Soap Company-tól rendelt minták voltak. A Mama Bear-től is rendeltem mintákat, de az nem az én világom. A krémek közül a Palmolive jött be a legjobban, illetve a Trumper kókuszolajos krémje, ebből csak mintához volt szerencsém.
Hardvereim egy Müller sajátmárkás borzpamacs, egy Merkur 15C borotva, és egy 1962-es Gillette Slim Adjustable.
Legjobban bevált kombináció: Golddachs szappan, 1 kör WTG a Feather pengével, 2 kör ATG a Shark pengével (ebből a két típusból nagyobb mennyiséget fel is halmoztam itthon). Utána pedig Skin Food vagy AS balzsam.
Üdv,
kndrs