Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2300089 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #4200 Dátum: 2012. Június 11. - 13:41:39 »
... Aftershave Fabulon volt (nem is rossz).

Nekem a múlt héten írta egy holland kereskedő, hogy kifosztották a Fabulon készletét, nem győzi az utánrendelést...  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4201 Dátum: 2012. Június 11. - 13:53:57 »
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #4202 Dátum: 2012. Június 11. - 14:55:34 »
"Jenes művek" a borotva? Jól néz ki, bárki is volt az elkövető. Használd egészséggel!
Nem, ez saját köszörülés!  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #4203 Dátum: 2012. Június 11. - 15:03:20 »
Van piaca, úgy látom:
http://www.ebay.com/itm/Fabulon-Black-Musk-After-Shave-Men-Fragrance-Scent-New-/220738746609

Tényleg nem rossz.

Én anno még részben a villanyos, részben a flakonos-habos-Mach3 korszakomban használtam mindkét fajtát. Alapvetően a kispados cikk meg az itt a fórumon magamba szívott infok, no meg saját tapasztalatom hatására a DE-re való áttérés óta az alkoholmentes cuccokat jobban kedvelem - a Fabulonok is csíptek mint állat. A pézsmás (a sárga) verziónak az illatát 1x egy hölgyismerősöm megdicsérte, és szerintem se rossz.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #4204 Dátum: 2012. Június 11. - 16:58:01 »
Azt a GD-t nem én követtem el, de nagyon jól néz ki, nekem jobban tetszik mint a sajátjaim :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #4205 Dátum: 2012. Június 11. - 18:06:43 »
Azt a GD-t nem én követtem el, de nagyon jól néz ki, nekem jobban tetszik mint a sajátjaim :)
Kár, hogy nincs elpirulós szmájli, most azt szúrnám be ide! Köszi Sanyi az elismerést...de azért egyet sikerült elbaltázni. Spanish-pointra szerettem volna köszörülni, de az élnél lett egy hosszanti repedés a felületi feszültség következtében.  :'(
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #4206 Dátum: 2012. Június 11. - 22:08:56 »
Nálam is van egy sárga fabulon -black musk- "rendszerbe" állítva, szeretem, párom annyira nem, mint én. Manapság már nem használom, mivel szerintem igencsak téli illat. A kék szín verziót végül nem vettem, mivel úgy éreztem, hogy eléggé hasonlatos a 4711 EKW illatára (persze ez utóbbit finomabbnak éreztem) az meg már van.

Én anno még részben a villanyos, részben a flakonos-habos-Mach3 korszakomban használtam mindkét fajtát. Alapvetően a kispados cikk meg az itt a fórumon magamba szívott infok, no meg saját tapasztalatom hatására a DE-re való áttérés óta az alkoholmentes cuccokat jobban kedvelem - a Fabulonok is csíptek mint állat. A pézsmás (a sárga) verziónak az illatát 1x egy hölgyismerősöm megdicsérte, és szerintem se rossz.

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #4207 Dátum: 2012. Június 12. - 08:46:20 »

Fészbúk Peti dobott fel a talin egy fabulont, amiből Toz, és jómagm is hoztunk el. Az illata remek,
de engem úgy csíp, hogy majdnem elsírtam magam.....

reofil
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4208 Dátum: 2012. Június 12. - 09:15:13 »
Keményebb vagyok, mint Tibi!  :borz2:
Engem nem csíp.  :borz1:

Ma próba alá vettem a CF Levendulát. Haborgia, szekrényillat. A szekrényillatot svájci Pitralonnal csaptam felül. Borotva a bakelit Merkur volt. Nem harap, szinte nem érzem, hogy vinné a szőrt, pedig viszi. WTG, ATG. Nulla probléma.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4209 Dátum: 2012. Június 12. - 09:18:45 »
Keményebb vagyok, mint Tibi!  :borz2:
Vagy jobban megy a borotválkozás...  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető edgarm

• Törzstag
« Válasz #4210 Dátum: 2012. Június 12. - 09:20:18 »
Akkor hajrá! Egyedi borotvák még több órás képet is akarunk!  :borosta:

Kár, hogy nincs elpirulós szmájli, most azt szúrnám be ide! Köszi Sanyi az elismerést...de azért egyet sikerült elbaltázni. Spanish-pointra szerettem volna köszörülni, de az élnél lett egy hosszanti repedés a felületi feszültség következtében.  :'(

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4211 Dátum: 2012. Június 12. - 09:29:37 »
Szép reggelt mindenkinek! :)
A mai:  :borotva:

- Proraso Preshave Cream
- 23 mm Vie-Long 16510 Silvertip Badger Shaving Brush
- Musgo Real Shaving Cream
- Fitjar borotválkozó tál
- Frederick Reynolds
- Kanayama Cordovan #60000
- WTG/XTG
- Musgo Real After Shave Balsam

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #4212 Dátum: 2012. Június 12. - 10:44:15 »
Ma reggel zuhany után florena krémmel pre, majd victoria bechhofennel arcon habosítva három kör. A borostát mühle r89 beretvával és astra SS @3 pengével követtem el. Hideg víz, barbon as és cadeaver asb volt az utókezelés sorrendje. bbs. jó volt.
Akkortájt, mikor elkezdtem a hagyományos borotválkozást -tavaly november- próbáltam a barbon as-t. Akkor úgy gondoltam, hogy az életbe' nem fogom elhasználni úgy csípett (Gabesz után: mint a folyékony tűz, vagy mint az izzó vas :) ) Azóta nyilván jobb lett a kezem, valamint a bőröm is jobban hozzászokott a pengéhez, úgyhogy manapság nagyon szeretem -főleg nyáron- a mentholt, ahogy hűsít, valamint az illatát is.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4213 Dátum: 2012. Június 12. - 10:53:20 »
Aloés Mühle, Gillette BB + BIC, OSO AS

Hogy csíp az izzó vas?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #4214 Dátum: 2012. Június 12. - 11:53:46 »
Nagyon  :fetreng:

Aloés Mühle, Gillette BB + BIC, OSO AS

Hogy csíp az izzó vas?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici