Sziasztok!
Túl vagyok életem első késes borotválkozásán a képen látható szépséges késsel.
Csak egy kört mentem WTG irányba, és a manőverezést igénylő helyeket (orr alatt, áll) már DE-vel fejeztem be.
Kellemes meglepetésként ért, hogy nem tapasztaltam sem azt, hogy húzna a kés közben, sem pirosságot, sem vérzést utána. Viszont azt figyeltem meg, hogy muszáj kifeszíteni a bőrt. Emiatt az arcom bal oldalának borotválásakor nagyon fura testhelyzeteket kellett felvennem
A jobb oldalon természetesnek éreztem a mozdulatokat, de a bal oldalhoz még sokat kell fejleszteni a technikán, úgy tűnt.
1 kör után is meglepően sima lett még a nyakam is, természetesen nem BBS, de abszolút prezentálható.
Az időfaktort szándékosan nem említem, így elsőre jó lassan és megfontoltam csináltam mindent, egyrészt, mert még nem voltak begyakorolt mozdulatok, másrészt mégiscsak egy borotva volt a nyakamnál
Szóval nagyon megtetszett ez a késes dolog, úgyhogy terveim szerint fokozatosan átállok a DE-ről.
Köszönöm Fonthunternek a kezdő lökést, a többi fórumtagnak pedig az iszonyat mennyiségű információt, ami itt a fórumon elérhető!