Nekem száj irányba nő a szőr az orrom alatt, így DE-vel el nem tudom képzelni hogyan férne el a nyél ATG-ben. Késsel meg én is félek ATG menni azon a területen. Így ott a maximum az XTG.
Csak a nagyon nagy orrú klubtársainknak ( pl. elefánt) lehet evvel probléma, nehogy véletlenül az orrlyukba tolódjon fel a nyél.
A helyzet az, hogy a nyéltől még van egy fél terjedelem a borotválkozó felületből, amit kihasználva az orr mindkét oldaláról lehet simán ATG-ben száj felett tevékenykedni, anélkül, hogy a nyél bezavarna. Egész középen is meg lehet oldani, nagy orrúaknál az orr megfogásával és elhajtásával, vagy pl. a szájüreg felfújásával, illetve az orrot felette kikerülve, kicsit élesebb szögben... de ha ezen a ponton ne adj isten ATG/XTG sikerülne, szerintem mindenki megbocsájtja!
Mindenesetre egész vékonyka Hitlerbajuszig simán kéne mennie az ATG-nek mindenkinek. Az ádámcsutka környéki forgóval teli részek sokkal veszélyesebbek szvsz, mert az nem sima terület, a száj feletti két rész viszont igen.