Mondjuk nagyon nem volt mit vágni, mert az utolsó borotválkozás egész jól sikerült, de nem bírtam ki, hogy az új beszerzésű rotimat ( Rotbart Mond-Extra) ne teszteljem.
Hamárlúdlegyenkövér - alapon mindjárt egy zsír új Feather bléddel béleltem. Derüljön ki az elején, mi a max, ami kihozható a borotvából.
Semogue 1470-el arcon habosítottam a L'occitane szappant, pre nem volt.
A borotva és a penge jól dolgoztak együtt. Jobb oldalt szinte bbs lett az eredmény egy menet után, bal felén mondjuk 98%-os.
A nyaki részen mentem egy második menetet is, de mint mindig, most is ekkor sikerült begyűjtenem 2 pontvérzést, szóval valahogy erőt kéne vennem magamon és nem beleesni a többmenetes dolgokba. Egy új Fedör úgysem igényli igazán.
Afterként előbb szesszel mentem a képemnek, majd utána kapott egy kis balzsamot is Avonéktól, az fx fajtából.
Nálam fontos az első benyomás a borotváról, mert ha a bemutatkozása esetleg rosszul sikerül, akkor hamar a kispadon találja magát.
Nos, a Rotbartot ez a veszély nem fenyegeti. Jómagam az alapos beretválkozás híve vagyok és a roti a japán pengével karöltve jó partner volt ebben. Mondjuk annyira nem harapós, mint mondjuk egy Gillette OT, de azért vigyázni kell vele, fogni kell a pórázt.
Harciasságban az Old Type és a Legion Extranjera után a harmadik helyre tenném a saját istállómban.