Régen írtam ebbe a topikba, de ma nem állhattam meg.
Ismételten meg kellett állapítsam, hogy Mitchell's Wool Fat rulez.
Tökéletes védelem, tökéletes siklás. Pont. Az elmúlt hónapokban abba az illúzióba ringattam magam, hogy lanolinos-lanolinos, tök mindegy. De nem és nem: a Lavanda, sőt még a Musgo Real, hiába jó krémek magukban, egyszerűen érezhetően gyengébbek az MWF-nél.
Most még habosítási gondjaim se voltak, lévén új a szappankorong, és megfogadtam többek tanácsát: hideg vízben áztattam az ecsetet. A hab térfogata nem lett nagy, de a borotválkozás-segítő tulajdonságai teljes mértékben előjöttek.
A jenessanyi-féle Gold Dollar a megszokott alapossággal és kíméletességgel siklott, és a szintén mások tanácsára kis vízzel meghigítva felvitt Trumper rózsás Skinfood is tette a dolgát. A nyakamat, mint mindig, azért a késelés kissé megviselte, de semmi vészes.
Az elmúlt hetekben már kissé elszontyolodtam, hogy az állam vonalát késsel sose fogom tudni normálisan megborotválni, ott mindig egy kicsit hosszúra maradt - a mai borotválkozás után erősen hajlok arra, hogy ugyan a kés élén és a kézügyességen múlik a legtöbb dolog, de azért számít a kenőanyag is.
Lehet majd figyelni az elad és jó tett helyébe topikot, valószínűleg lesz pár fölös krém itt a tali előtt
...