Tiszteletem!
Ma esti a /kivétel erősíti a szabályt! / jegyében telt.
Prinnce borotva by aldi
Barbon Krém
Victoria pamacs
parajdi sótömb
Barbon arcszesz
Mai a kivétel erősíti a szabályt jegyében. Hát második alkalmat megérdemelt a borotva, mivel ennek köszönhetően kerültem a fórumra mikor keresgéltem milyen jószág ez a Prinnce.
Javaslom mikor kicsit meginog a hite valakinek hagyományos borotva téren vegye elő eme műberetvát vagy hasonló fajtársát.
Bolondbiztos borotva, elég hülye érzés volt, hogy egy téglalap felfekszik a fejemre és húzom, húzom sehol semmi érzett. Igaz mikor erősebb részre ér igazán lehet érezni, hogy kapaszkodik egyszerre három penge aminek semmi értelme.
Látszatra is becsapós mivel, hogy egyenletesen szedi le a szőrt ránézésre bbs de mikor megtapiztam a fejecskémet semmi köze a régi eredményeimhez.
Sőt nem is értem ezzel a sokpengés, műanyag ormótlan fejjel hogyan lehet az orr alatt borotválkozni, Jelentem sehogy.
Harmadik körre elővettem a becses Edwin Jagger t, wilki pengével és hajrá. Volt olyan rész ahol állítom majd 2-3 mm es borostát leszedett még és simára szedte az arcomat szőr ellenben.
Mai borotválkozás megerősített a borotválkozás mikéntjében. Síromig fogom szolgálni a DE borotválkozást.