Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2296268 alkalommal)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #6915 Dátum: 2013. Április 23. - 08:28:26 »
[...] Ilyen HJM pamacsot hol látni? Mert ebayen nem láttam.
Mi a Müller drogériákban vadásztuk (Betyárka volt a szemfüles :sör:), majdnem féláron. Amíg a készlet tart jelleggel voltak, azt hiszem.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6916 Dátum: 2013. Április 25. - 11:29:31 »
Tisztelt Éltársak!

'zutóbbi időben nem tettem fel képet ebbe a topicba. Nem azért mert nem borotválkozom, hanem azért mert nem volt időm borotválkozás után lefényképezni a cájgot, emígyen hírt adva jaz aktusról.

Ellenben ma kivételt teszek és kép nélkül adok hír a borotválkozásról.

Egy régebben vásárolt Fritz Bracht féle Dovoval (11/16)  toltam le a borostát orcámról, melyet elötte zöld Proraso krémmel készítettem elő, majd azt követően- de, (félreértések elkerülése véget), még a borotválkozás elött- KENT keményszappanból New Forest Tubby II.-vel  készített borotvahabbal illettem.

Három kör volt az, melyet a késsel tettem. Tökéletes bébibattszmúz (BBS) eredménnyel.

Az ire a pontot Trumpers Wellington Cologne-vel tettem fel.

Közben a Danko rádió szólt.  Ez szólt többek között: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=-W3mI11OI6Q" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=-W3mI11OI6Q</a>

"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6917 Dátum: 2013. Április 25. - 12:47:59 »
Delelőtt a MadarasTecsó egyik alsóbb polcán megláttam egy csomag Bic egypengés (Sensitive?) oldobhatósat. Mondom is magamban, erről valaki már ertékezett a forumon, miszerint a nagyapja (apja) erre esküszik. Na mondom nagyot nem bukhatok (365 egy csomaggal - 5db). Bevágtam a kisüveges Staropramenek mellé.

Hazérvén a pacalpörkölt és a Staro után ez következett:

Proraso Pre
Mühle szinti
Proraso tégelyes szappan
BIC - dobós, egypengés
WTG,XTG,ATG
Floid AS (spanyol, a gyengébbik)

Uraim és Hölgyeim! Ez a BIC dobos tényleg fasza. Kicsit (nagyon) könnyű - főleg az alapvetően Futurhoz szokott kezemnek. Ellenben serceg, ahogy szeretem és komoly BBS koefficiens van benne. Nagyon ajánlott, nyaraláskor eldobosnak különösen.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #6918 Dátum: 2013. Április 25. - 12:58:10 »
Azon kívül, hogy még 1 hónap és 1 hétig Te vagy az élet császára :borz2: mi a büdös bütykös fenének adjak 20 Lord SC pengényi pénzt ezért? Na jó, legyen csak 19 vagy 18, de akkor is. Tech Travel van.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6919 Dátum: 2013. Április 25. - 13:05:51 »
Figyeldoda, ha van travel, meg tekk, meg bakelit Merkur meg ilyen minden fele, akkor persze, minek is. Ha azonban ilyened nincs, vagy nem akarod vinni, mert csak. Akkor ez a cucc JÓ!
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #6920 Dátum: 2013. Április 25. - 13:32:03 »
Utoljara a katonasagnal lattam ilyen BIC-et :) Off Zoli kuldtem privit, majd nezd meg legyszi :) On
Delelőtt a MadarasTecsó egyik alsóbb polcán megláttam egy csomag Bic egypengés (Sensitive?) oldobhatósat. Mondom is magamban, erről valaki már ertékezett a forumon, miszerint a nagyapja (apja) erre esküszik. Na mondom nagyot nem bukhatok (365 egy csomaggal - 5db). Bevágtam a kisüveges Staropramenek mellé.

Hazérvén a pacalpörkölt és a Staro után ez következett:

Proraso Pre
Mühle szinti
Proraso tégelyes szappan
BIC - dobós, egypengés
WTG,XTG,ATG
Floid AS (spanyol, a gyengébbik)

Uraim és Hölgyeim! Ez a BIC dobos tényleg fasza. Kicsit (nagyon) könnyű - főleg az alapvetően Futurhoz szokott kezemnek. Ellenben serceg, ahogy szeretem és komoly BBS koefficiens van benne. Nagyon ajánlott, nyaraláskor eldobosnak különösen.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6921 Dátum: 2013. Április 25. - 13:39:07 »
Melyik Zoli?  :fetreng:

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #6922 Dátum: 2013. Április 25. - 14:21:57 »

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #6923 Dátum: 2013. Április 25. - 18:33:16 »

Az én öregem esküszik rá nagyon. Ezek szerint igaz a hír. Legközelebb körbenézek én is ha tocsoba járok és meglepem vele.  ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6924 Dátum: 2013. Április 25. - 18:37:58 »
mi a büdös bütykös fenének adjak 20 Lord SC pengényi pénzt ezért?
kulcsszó: kézipoggyász repcsin

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #6925 Dátum: 2013. Április 25. - 19:52:33 »
TIszteletem.

Edwin Jagger DE89
Rapira Swedish supersteel
Proraso krém
hjm borz
parajdi sótöm
LOccitane lötyi

Mai a sokkotkaptál jegyében.
Minden szokásos az előkészületek, feredés stb stb.
Rapira betétel ami már eleve gyanús volt csomagolása, minőségi kinézete miatt, sőt sorja is volt a penge oldalánál ahol fogjuk. GOndoltam biztos régi fajta rapira mikor még nem volt annyira minőség. Sőt olyan hülyén állt a fejben, mintha jó két mm el kint lett volna az éle mint más pengének.
Jó volt e megérzésem, egy kalap szamóca.
Húzás megtörténik, serceg hajjaj de hogy, de várjunk csak, mi is van? Öblítésnél nincs szőr a csapban. Megnézem a pofim, nocsak szőrös.
Hmmm első gondolatom, hogy hülye a kezelő de mégse, itt fenforgás van Margit!!! Ez egy kalap lópikula!!
Keze törjön el aki ilyet legyártat kamuból. Pofánverném mint vakondot az ásó!. Csere Super-Max ami mostanság feküdt.
Hmmm ez se adja nem vág annyira mint a múltkor. Lehet minőségi szórás. Na ez is pihentetés Ming Shi astrával /ződ/ az meg tette a dolgát.
De mivel nem volt meg a ZEN állapot vérzés vérzés hátán.
Ezek után a sótömb volt a legjobb munkavégző. Na de itt is bibi eddig mindig lemostam. Most hagytam megszáradni Loccitane lötyi, aloe verával.
No fene, mintha vizes homokot kentem volna az arcomon. 
Fene megette az egészet most meg nem merek mást felkenni a fejemre valami értelmeset mert biztos kirügyezek holnapra.
Végeredmény: kalap sz..... akarom mondani szamóca.
Sictranyó kösd fel a gatyát, szerintem a sample packtól sokkot fogsz kapni.  :fetreng:
Ezek után a gyanús kinézetű sputnik ot se merem megpróbálni. ;D

Ui.: ki volt fehéredve a fejem mint lisztes molnárnak. gyorsan lemostam mindent és a jó öreg Figaro, aloevera comboval lekezeltem a fejem.
Most megnyugodott a kicsi bőröm.  :)
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető trofimov

• Tag
« Válasz #6926 Dátum: 2013. Április 25. - 19:52:55 »

Az én öregem esküszik rá nagyon. Ezek szerint igaz a hír. Legközelebb körbenézek én is ha tocsoba járok és meglepem vele.  ;D

sziasztok, én is használom, ha nincs idő akkor egy gyors reggeli kapkodós borotválkozásra tökéletes, elég éles, 2 kör majdnem bbs. szóval csak ajánlani tudom én is..., más kétpengés eldobhatókhoz képest meg tényleg szuper

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6927 Dátum: 2013. Április 25. - 20:08:26 »
Főleg, hogy ez egypengés.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #6928 Dátum: 2013. Április 25. - 20:13:44 »
kulcsszó: kézipoggyász repcsin
Csak azt tudnám, mi a fenének kellene bárkinek is a kézipoggyászban borotvának látszó tárgy. Pl. Budapest-Ravalpindi közötti repülőúton nem hiszem, hogy elkerülhetetlen borotválkozási kényszer fogna el...
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6929 Dátum: 2013. Április 25. - 21:31:59 »
Csak azt tudnám, mi a fenének kellene bárkinek is a kézipoggyászban borotvának látszó tárgy. Pl. Budapest-Ravalpindi közötti repülőúton nem hiszem, hogy elkerülhetetlen borotválkozási kényszer fogna el...
Akkor megsúgom: nem csak azokat a dolgokat szokták emberek magukkal kéziben vinni, amit a repcsin használnak, hanem ha 2-5 napos útra megyek akkor tulajdonképpen elfér minden kéziben, nem kell rá várni, nem kavarják el, stb.  Na erre való az egypengés BIC.  Ami egyébként nagyon tuti kis eldobható borotva, ebben a kategóriában a legjobb.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici