TIszteletem.
Edwin Jagger DE89
Rapira Swedish supersteel
Proraso krém
hjm borz
parajdi sótöm
LOccitane lötyi
Mai a sokkotkaptál jegyében.
Minden szokásos az előkészületek, feredés stb stb.
Rapira betétel ami már eleve gyanús volt csomagolása, minőségi kinézete miatt, sőt sorja is volt a penge oldalánál ahol fogjuk. GOndoltam biztos régi fajta rapira mikor még nem volt annyira minőség. Sőt olyan hülyén állt a fejben, mintha jó két mm el kint lett volna az éle mint más pengének.
Jó volt e megérzésem, egy kalap szamóca.
Húzás megtörténik, serceg hajjaj de hogy, de várjunk csak, mi is van? Öblítésnél nincs szőr a csapban. Megnézem a pofim, nocsak szőrös.
Hmmm első gondolatom, hogy hülye a kezelő de mégse, itt fenforgás van Margit!!! Ez egy kalap lópikula!!
Keze törjön el aki ilyet legyártat kamuból. Pofánverném mint vakondot az ásó!. Csere Super-Max ami mostanság feküdt.
Hmmm ez se adja nem vág annyira mint a múltkor. Lehet minőségi szórás. Na ez is pihentetés Ming Shi astrával /ződ/ az meg tette a dolgát.
De mivel nem volt meg a ZEN állapot vérzés vérzés hátán.
Ezek után a sótömb volt a legjobb munkavégző. Na de itt is bibi eddig mindig lemostam. Most hagytam megszáradni Loccitane lötyi, aloe verával.
No fene, mintha vizes homokot kentem volna az arcomon.
Fene megette az egészet most meg nem merek mást felkenni a fejemre valami értelmeset mert biztos kirügyezek holnapra.
Végeredmény: kalap sz..... akarom mondani szamóca.
Sictranyó kösd fel a gatyát, szerintem a sample packtól sokkot fogsz kapni.
Ezek után a gyanús kinézetű sputnik ot se merem megpróbálni.
Ui.: ki volt fehéredve a fejem mint lisztes molnárnak. gyorsan lemostam mindent és a jó öreg Figaro, aloevera comboval lekezeltem a fejem.
Most megnyugodott a kicsi bőröm.