Nu, én meg egy majd' két hetes Jagger használat után visszakanyarodtam a 37C-hez. Jó döntés volt
Most egy Sharp pengét fogtam a slant-be, lovacskás Derby krém, Omega 11150-el tálkában habosítás, utána egy kis Nivea AS. Egyik legjobb borotválkozásom az utóbbi időben. Mondjuk...az is számít, hogy végre otthon történt. Nekem ez ma 10/10. Csak jó lenne már egy napos reggel, így sosem lesz kép feltöltve. Nem mintha sírna valaki érte
A pengékkel meg úgy vagyok, hogy mindegyik megérdemel pár esélyt. A Sharp nálam először Lordban majd különböző Merkurokban szerepelt, nem túl meggyőzően (bár a 933CL-ben már egész jó volt)... Viszont a 37C-s kombó nagyon tuti a zarcomnak. Ezt megjegyzem (és itt is dokumentálva van), bár máskor is "megjegyeztem" már, de pár hónap után már emlékfoszlányok sincsenek
A Douglas meg... "Picit" drága pamacs-ügyileg, tényleg inkább más opció kellene. Ha nem sürgős, ott a connaughtshaving.com (bár három napon belül megjön onnan is), legalább minőségből lehet válogatni. A DM-es pamacsok meg olyanok, hogy...ehh.