GianniV!
Tessék mondani, milyen a Fabulon after shave (illat, hatás, stb...)? Régóta szemezek vele, de nem mertem kipróbálni!
Na, nem mintha nagy költség lenne...
Nem nagyon tudok illatot leírni. Nekem az a szó jutott eszembe, amikor először beleszagoltam, hogy klasszikus. Ha a kék tégelyes Wilinson szappan illata bejön (illatra az a kedvencem, eddig nem veri semmi), akkor lehet, hogy tetszeni fog.
Hatásról még nehezebb. Hosszú hosszú évekig AS balzsamot használtam. Tehát most egy teljesen új inger ért. Ez tetszett leginkább.
Tudom, hogy nem segítettem sokat, de ilyen suta vagyok illat-hatás körülírásban. Majd egyszer talán ilyen képesség félém is kialakul.
Köszönöm a gyors választ!
Igen, sokat segítettél. Az ufo Wilki illata nekem mondjuk tetszik, valahogy én is a klasszikus jelzővel illetném. Ami a hatást illeti én is csak olyanra gondoltam, hogy mennyire frissít, hűsít, esetleg táplál (mint pl. a barbon ami nekem nagy kedvenc lett, vagy a derby lux, ami szerintem elég jól ápol - persze szerintem).
Ha jól látom a képen, akkor ez Cool breez (?), mentols-e, és esetleg mennyi ideig érzed hogy hűsít?